Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Helyek:

Belize highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Súgógépről tagad és perrel fenyegetőzik Szabó Zsolt

Súgógépről felolvasott közleményben reagált offshore-ügyére Szabó Zsolt. A fideszes politikusnak érdemi válasza továbbra sincs, csak perrel fenyeget. A Magyar Nemzet pénteken mutatott be hitelesített dokumentumokat arról, hogy az államtitkár egy olyan cégnek a igazgatója, amely 1,2 milliárd forintot parkoltat egy adóparadicsomban.

Ön rábízná a vagyonát? A magyar állam rábízta. Szivek Norbert portréja

Felkerült a NAV szégyenfalára, a 180 napon túl több mint 100 millió forinttal tartozó zsiványcégek közé Szivek Norbert MNV-vezér érdekeltsége, a United Programme Service Kft. A nemzeti vagyon felkent urának egyéb magánbizniszei sem brillíroznak, felszámolás alá került például a minap a svájci koronaékszer, a Cretum Consult GmbH is. Mégsem ezért, inkább a kellemetlen vezetői stílusa miatt érezhető vele szemben elégedetlenség fideszes berkekben is. Összeírtuk a fontosabb ügyeket, amelyekben emlegették a nevét. Hosszú a lista.

Szabó Zsolt államtitkár állítja, nincs offshore számlája

A nyilvánosságnak be nem mutatott dokumentumokra hivatkozva vádolja offshore-számla birtoklásával Szabó Zsolt államtitkárt a Magyar Nemzet. „Bizonyításként” egy számlakivonat első oldalának fényképét mellékelte csupán a portál, amelyből az üggyel kapcsolatban semmi sem derül ki, csupán az a cégnév szerepel rajta, amellyel hírbe hozták a politikust. Szabó Zsolt közleményben tudatta, hogy szervezett lejárató akciót indított ellene Simicska Lajos és pártja, a Jobbik, és ezért feljelentést tesz.

Okkal hihette Bróker Marcsi, hogy biztonságban van

Ideális búvóhelynek tarthatta a karcagi Bróker Marcsi a közép-amerikai Belize-t, mivel az országnak semmilyen kétoldalú hivatalos kapcsolata nincs Magyarországgal, a távoli államban magyar közösség sem él. Ám egyre inkább úgy tűnik, hogy a világ egyetlen szegletében sem érezhetik biztonságban magukat a szökevények.

Szerényen élt trópusi búvóhelyén, mégis lebukott bróker Marcsika

San Pedro — Több mint másfél év bujkálás után elkapták a Bróker Marcsikaként elhíresült Dobrai Sándornét, aki Karcagon és környékén legalább nyolcszáz embert csapott be piramisjátéka révén és közel 20 milliárd forintos kárt okozott.
Találatok: [7]  Oldalak:   1