Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Ben Hadj Soulimane Mondher highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Figyelmeztetést kapott Gergényi Péter volt főkapitány

Gergényi Péterrel szemben elrendelt fegyelmi eljárást az Országos Rendőr-főkapitányság befejezte, a volt főkapitány figyelmeztetésben részesült – jelentette be Bencze József országos rendőrfőkapitány, aki beszámolt arról is, hogy a Nemzeti Nyomozó Irodánál történt iratlopási ügyben az Országos Rendőr-főkapitányság vizsgálata befejeződött: jelenleg négy személy ellen folyik fegyelmi vizsgálat, ebből három vezető beosztású rendőr. Bencze bejelentette, hogy megkerült az 1995-óta keresett bankjegypapírok utolsó nyolc tonnája is.

A korrupció árnyékában

Egy, a Magyar Nemzet birtokába került szerződésből az derül ki, hogy a volt budapesti rendőrfőkapitány májusban saját üzlettársával kötött megállapodást. A korrupciógyanús szerződések miatt jelenleg is fegyelmi eljárás folyik Gergényi ellen, de azt egyelőre nem tudni, az új információk birtokában indul-e büntetőeljárás.

A prefektus és az Admiral - Gergényi üzlettársa másfél milliót kapott

Három Gergényi-szerződést vizsgál az ORFK a hvg.hu értesülései szerint, pontosabban kettőt, mert az utolsót már nem írták alá. A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) azzal a tunéziai férfival, Ben Hadj Soulimane Mondherrel szerződött, aki Gergényi Péter főkapitány üzlettársa az Admiral Tours utazási irodában.

Admiral Tours – Mi van a Gergényi-dossziéban?

A Gergényi Péter volt budapesti rendőrfőkapitány ellen elindított fegyelmi vizsgálatban szerepe lehetett annak a megbízási szerződésnek, amelyet a BRFK kötött a Gergényi-Pintér-Mondher közös tulajdonban lévő Admiral Tours utazási iroda arab társtulajdonosával.
Találatok: [7]  Oldalak:   1