language

Kulcsszavak:

bennfentes kereskedelem highlight_off
közigazgatás highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [8]  Oldalak:   1

A tettes a házban van

Újabb tüntetés fulladt kudarcba, ideje lenne tehát mérlegelni egy-egy demonstráció szükségességét, fontosságát, és nem „elhasználni” a véleménynyilvánítás legerősebb eszközét.

Giró-Szász megmutatta Tarsoly Csaba Orbánhoz címzett levelét

Giró-Szász András kormányzati kommunikációért felelős államtitkár az ATV Szabad szemmel című műsorának vendége volt. Az államtitkár magával hozta azt a levelet, amelyet a Quaestor-vezér március 9-én küldött el Orbán Viktornak.

Tüntetést szervez az ellenzék a Quaestor-botrány miatt

A szocialisták által kezdeményezett egyeztetésen részt vett ellenzéki pártok szerint alkalmatlan posztjára Orbán Viktor miniszterelnök, erről nyilatkoztak a csütörtöki budapesti egyeztetés után az LMP, az MSZP, a Párbeszéd Magyarországért (PM), az Együtt és a Magyar Liberális Párt (Liberálisok) vezető tisztségviselői újságíróknak. A Fidesz szerint a baloldal kicsinyes hatalmi harcokkal van elfoglalva.

Magyar: szervezett bűnözés állhat a brókerbotrány hátterében

A bennfentes kereskedelem tényállásának több eleme is megvalósulhatott a Quaestor-ügyben – állítja Magyar György, aki a Buda-Cash és a Quaestor botrányban is több sértettet képvisel. Az ügyvéd az ATV Startban elmondta, bennfentes információ előnyszerzés céljából történő átadása illetéktelen személynek például önmagában három éves szabadságvesztést vonhat maga után.

MSZP: Orbán a saját pénzét és embereit menekítette

Az MSZP csütörtökre egyeztetésre hívja az ellenzéki pártokat a Quaestor-ügyben - közölte szerda este az MTI-vel Tóbiás József, a párt elnök-frakcióvezetője, kiemelve: a legitimitását vesztett Orbán-kormány körül kialakult helyzetben az ellenzék erőinek közös és összehangolt fellépésére van szükség.

Orbán rendelte el, hogy a külügy vegye ki a pénzét a Quaestorból

Orbán Viktor miniszterelnök rendelte el, hogy a minisztériumok vegyék ki a brókercégeknél tartott pénzüket. Az MSZP szerint ezzel elárulta és cserbenhagyta a magyar embereket, ezért távoznia kell tisztségéből, a PM és a Jobbik feljelentést tesz.

Tarsoly hibázott, visszaveszi a Quaestor vezetői tisztségeit

Tarsoly Csaba visszaveszi a Quaestor-csoportban vezetői tisztségeit. Az új vezérigazgató személyével nem volt tisztában.

Így magyarázzák a pénzkivételt Szijjártóék

A Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) és háttérintézményei a Quaestor pénzügyi helyzetével kapcsolatban semmilyen törvénytelen információval nem rendelkeztek - erősítette meg a tárca szerdán.
Találatok: [8]  Oldalak:   1