language

Helyek:

Bicske highlight_off

Intézmények:

Mészáros és Mészáros Kft. highlight_off

Kapcsolódó szervezetek:

Mészáros és Mészáros Kft.

A Mészáros és Mészáros Kft. 2001-ben alapított építőipari cég, tulajdonosa közvetve az Opus Global Nyrt.-n keresztül Mészáros Lőrinc. Különösen 2010 után kezdett el növekedni a cég nyeresége és a megrendelések mértéke, túlnyomóan állami beruházásokból. Míg 2009-ben még csak 995 millió forint nettó árbevétele volt a cégnek, 2014-re ennek tízszerese, 2019-re pedig majdnem százszorosa, vagyis 87 milliárd forint forint a nettó árbevétel alakulása.

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [4]  Oldalak:   1

Szombathelytől Csíkszeredáig: közel 20 focicsapat van már Mészáros Lőrinc köreiben

A DVTK tulajdonosváltásával már az NB I. harmadához köze van az ország leggazdagabb emberének, de az alacsonyabb osztályokban és a határon túl is könnyű belefutni Mészáros Lőrinc jelenlétébe.

Mészáros Lőrinc polgármester megbízta Mészáros Lőrinc vállalkozót

Egy igen érdekes tenderen van túl Orbán Viktor kedvenc falujának vezetője. 6,5 milliárd forint értékű közbeszerzést nyert Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester cége, a Mészáros és Mészáros Kft. és az Euroaszfalt közös konzorciuma az NFP Nemzeti Fejlesztési Programiroda Kft. szennyvíztisztitó-telep korszerűsítése címén.

Ha azt hitte, ez a nap is elmúlhat anélkül, hogy Mészáros Lőrinc behúzzon egy zsíros állami megbízást...

A felcsúti fenomén legnagyobb cége Fejér megyében korszerűsíthet egy szennyvíztelepet. Ezt a tempót Mark Zuckerberg is megirigyelné.

Fideszes házi verseny volt a bicskei iskolafelújításnál

A fideszes vezetésű bicskei önkormányzat nyílt közbeszerzés nélkül két cégtől kért be ajánlatot a 150 millió forintos iskolafelújítási munkára. A Várkert bazár felújítója és Mészáros Lőrinc cége közül végül az utóbbi lett a befutó.
Találatok: [4]  Oldalak:   1