Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Bielek Péter highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [50]  Oldalak:   1 2 3 4 5   >  >>

Felmentették az FKF volt vezérigazgatóját

Felmentette az FKF Zrt. volt vezérigazgatóját a különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntettének vádja alól hétfőn első fokon a Fővárosi Törvényszék. A döntés nem jogerős, mert az ügyészség még nem döntötte el, kíván-e fellebbezni az ítélettel szemben.

Félmilliárdos ügyben vallott kudarcot a kormányzati elszámoltatás

Hétfőn felmentette a különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés vádja alól a Fővárosi Törvényszék Bielek Pétert, a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. volt vezérigazgatóját – erősítette meg lapunk értesülését Papp Gábor ügyvéd, Bielek védője.

Vádat emeltek a FKF Zrt. volt vezérigazgatója ellen

Vádat emelt a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. volt vezérigazgatója ellen a Fővárosi Főügyészség a pusztazámori hulladéklerakó metánmentesítésével kapcsolatos beruházás miatt - értesült szerdán az MTI Hírcentrum.

Ez lett a Fidesz elszámoltatásából: 51 kiemelt ügy, 300 fős érintetti lista

Eltelt két év a kormányzásból, íme a Fidesz által beígért elszámoltatás mérlege: eddig 51 jelentősebb témában született gyanúsítás, vádemelés, illetve első- vagy másodfokú ítélet. A háromszáz fős érintetti listán Gyurcsány Ferenc, négy volt miniszter és hat exállamtitkár neve szerepel.

Változatok hulladéklerakóra

Vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást a BRFK a pusztazámori hulladéklerakó ügyében, de a rendőrhatóság szóvivője lapunknak adott nyilatkozatából az derül ki, korántsem biztos, hogy az ügyészség nem indít újabb nyomozást az ügyben.
Találatok: [50]  Oldalak:   1 2 3 4 5   >  >>