language

Kulcsszavak:

bírság highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [269]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Állami támogatás van, tető nincs – ázik a tiszaföldvári templom

A legolcsóbb ajánlatot benyújtó vállalkozó nyerte a több mint 100 millió forintos felújítási munkát, de nemcsak a határidőkkel gyűlt meg a baja, hanem a saját működésével is. A céget felszámolják, a beruházó egyházközség újabb köröket fut, a munka áll, a református templomot pedig – tető és fólia hiányában – veri az eső.

A Pannónia Nyugdíjpénztár két vezetőjének felmentését kérte az MNB

A Pannónia Nyugdíjpénztár két vezetőjének felmentését kérte az MNB a nyugdíjpénztár tagjait károsító ügyletek miatt. A pénztártagok számára előnytelen ingatlanügyleteket bonyolítottak a Pannónia Nyugdíjpénztár vezetői, a Magyar Nemzeti Bank kezdeményezte a nyugdíjpénztár ügyvezetőjének és az igazgatótanács elnökének felmentését, írja a Magyar Nemzeti Bank közleménye. Az ügyvezetőre és az elnökre, illetve további 13 jelenlegi és volt pénztári vezetőre összesen 59 millió forintos bírságot szabott ki a pénztártagok számára vagyoni hátrányt okozó ügyletek miatt.

Meglopták és megbüntették, pedig tízmilliárdokat költött biztonságra a NER bankja

Miközben rengeteg pénzből fejlesztette informatikáját a Takarék-csoport, egy fiókjában százmilliókat sikkasztottak el. A minap részben az it-biztonság hiányosságai miatt bírságolta meg a kormányhoz közel álló pénzintézetet a Magyar Nemzeti Bank.

Az MNB 32,5 milliós bírságot szabott ki a Takarék Bankcsoport tagjaira

A Magyar Nemzeti Bank összesen 32,5 millió forint bírságot szabott ki a Takarék Bankcsoport tagjaira hitelkockázati, IT, tőkeszámítási, adatszolgáltatási és vállalatirányítási hiányosságok miatt, és kötelezte a vizsgált intézményeket azok mielőbbi kiküszöbölésére, írja közleményében az MNB. Azt is írták, hogy a feltárt problémák nem veszélyeztetik a bankcsoport megbízható működését.

Visszakaphatja Józsefváros a pályáztatás nélküli közétkeztetésért kirótt 50 milliós bírság összegét

Jogtalanul büntette meg a Közbeszerzési Döntőbizottság 50 millió forintra az önkormányzatot egy évvel ezelőtt, mert pályáztatás nélkül bízott meg egy céget átmeneti közétkeztetési feladatok ellátásával – írja az önkormányzat lapunknak küldött közleményében a Fővárosi Törvényszék ítélete alapján. A döntőbizottság szerint az értelmezés rossz, nem jogtalanul büntettek, és az ítélet másik részére rámutatva közölte: a hat feltárt jogsértés megállt a bíróság előtt is. Hozzáteszik: az önkormányzat vissza fogja kapni a befizetett 50 millió forintos bírságot. A döntés megsemmisítette a 2020. május 26-án létrejött szerződés semmisségét megállapító döntőbizottsági rendelkezést is. Frissítés: A Közbeszerzési Döntőbizottság szerint nem volt jogtalan a bírság Valótlan, hogy jogtalanul bírságolta meg a józsefvárosi önkormányzatot a Közbeszerzési Döntőbizottság, áll a testület lapunkhoz eljuttatott közleményében.
Találatok: [269]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>