Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Bizalom Zrt. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [4]  Oldalak:   1

Újabb 320 milliót nyert a Bizalom a menekültbizniszből

A Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal kihirdette, melyik céggel fogja őriztetni nyolc helyszínen (Budapesten, Miskolcon, Debrecenben, Nyíregyházán, Szegeden, Pécsen, Székesfehérváron illetve Győrben) lévő épületeit, menekültszállásait. A tenderre kilencen pályáztak, és mind a nyolc részajánlatnál a Bizalom Vagyonvédelmi Szolgáltató Zrt. került ki győztesen. A cég pontosan annyiért vállalta el a munkát, amennyit a kiíró becsült, összesen 382,6 millió forint + áfát fognak számlázni. Vagyis a verseny ellenére nem ment a becsült ár alá a vállalási díj. A megbízás két évre szól.

A kormány százmilliókért őrizteti tovább a menekültszállásokat

A Bizalom Zrt. őrizheti két évig 650 millió forintért cserébe a Bevándorlási Hivatal menekültszállásait – derül ki az uniós közbeszerzési értesítőben megjelent hirdetményből.

A Bizalom Zrt. őrizheti a menekülteket mintegy 480 millió forintért

A Bizalom Vagyonvédelmi Szolgáltató Zrt. nyerte el mintegy 480 millió forintért a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal (BÁH) bicskei Befogadó Állomásának „élőerős őrzés-védelmi és portaszolgálati tevékenység ellátásáról” szóló tenderét – derült ki a TED legfrissebb értesítőjéből. A cég működésével kapcsolatban korábban kritikák fogalmazódtak meg, főleg a gyakran cserélődő, fantomizálódó alvállalkozók miatt.
Találatok: [4]  Oldalak:   1