language

Kulcsszavak:

biztosítók/biztosítás highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [156]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Új módszert dolgozott ki a kormány nagyvállalatok lenyúlására

Újabb törvény ad muníciót az államnak, hogy megkaparintsa vagy átjátssza a klientúrájának a kiszemelt vállalkozásokat. Ebbe azt a Gazdasági Versenyhivatalt vonná be, amelynek épp az üzleti élet tisztaságán kellene őrködnie.

A Waberer’snek bejött a stratégiaváltás, egy év alatt duplázott a részvény ára

A tőzsdén jegyzett, részben Tiborcz István, részben a Mol Nyrt. tulajdonában álló Waberer’s International Nyrt. tavaly rekordévet zárt. Barna Zsolt, a cég elnök-vezérigazgatója a tavalyi év eredményeit ismertető sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a forgalom 711 millió eurót, az EBITDA (kamatok, adó és értékcsökkenés előtti eredményével) 96 millió eurót tett ki, a cég részvényenként 120 forintos osztalékot fizet.

Eldőlt, melyik cég nyerte a gyerekek balesetbiztosítását

A részben Mészáros Lőrinc által birtokolt CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. nyerte el azt a közbeszerzést, amelyet az állam évről évre kiír a 3 és 18 év közöttiek baleset-biztosítására. Végül nem volt verseny.

Hűtlen kezelés és közokirat-hamisítás bűntette a vád a polgármester ellen

A Pécsi Járási Ügyészség nagyobb vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette és hivatalos személy által elkövetett közokirat-hamisítás bűntette miatt nyújtott be vádiratot Kozármisleny polgármestere, Biró Károly ellen a Pécsi Járásbíróságra.

Budapest NER-port: Orbánnak személyesen fontos, a haveroknak nagy üzlet lehet a repülőtér megszerzése

A kormány annyira meg akarja szerezni a budapesti repülőteret, hogy szavazatelsőbbségi és egyéb különleges jogokat is kész volt átengedni azoknak a befektetőtársaknak, akik hozzásegítik ehhez. Ha eljutnak a szerződésig, Orbán Viktor barátai újabb üzletekhez jutnak.

Kamionflotta hordta össze a luxushotelekből Tiborcz István 75 milliárdját

Berobbant a Forbes gazdaglistájára a miniszterelnök veje. Gyarapodásának kulcsa az ingatlanbiznisz, a Waberer's és a magántőkealapok, de Tiborcz a sajtóértesülések szerint ott tevékenykedik a Budapest Airport megvásárlásánál is. Orbán Ráhel férje számára a jövő is fényesnek ígérkezik.

Valaki máshol tudta meg, hogy már kivették a pénzét, amit a győrsövényházi kispostán kötött le

Bombaként robbant a Rábaközben a hír, hogy a győrsövényházi postán nincsenek meg az ügyfelek értékpapírjai, amelyek sok éven át rendesen kamatoztak. A hozammal nem is volt baj, sőt, eddig még a tőkével sem. A baj akkor kezdődött, amikor valaki nem ugyanannál a postavezetőnél akarta felvenni a pénzét, és azt a választ kapta, hogy azt már kivették. Azóta legalább ötven károsult is lehet. A héten hallgatta meg zárt ajtók mögött a posta biztosítója az érintetteket a győrsövényházi közösségi házban.

Globális jogi csapat segíti az Orbán-rendszer adásvételeit

Az Orbán-rendszer a legnagyobb üzleteit a Corvinus Nemzetközi Befektetési Zrt. bevonásával bonyolítja, amely hazai és nemzetközi ügyvédi irodák egész sorát foglalkoztatja jó pénzért.

HVG Top 500: Orbán Viktor barátainak és kedvenceinek cégei most is ott vannak a profitrekorderek között

Érdekes mintázatok rajzolódnak ki néhány csúcsoligarcha – a nyereségrekorderek között is feltűnő – vagyonkezelőinek osztalékpolitikájában.

Mondunk egy meglepőt: Mészáros és Tiborcz nyerhetnek a rossz állapotban lévő biztosítási piacon

Jó eséllyel veszít az állam azon, ha pár hónapos tulajdonlás után a nyílt piacon adja el a Posta biztosítók többségét. Kormányközeli potentátok viszont nyerhetnek.
Találatok: [156]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>