Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

BKV Vasúti Járműjavító Kft. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [12]  Oldalak:   1 2   >  >>

Nyomozhatnak a BKV-s ingatlanügyben

A nyomozóhatóságok elé kerülhet a BKV egyik legkirívóbb ingatlaneladási ügye. A közlekedési cég felügyelőbizottsága tegnap tette meg javaslatát az M5-ös autópálya felhajtójánál kilencszeres áron továbbadott telek vizsgálatáról.

74 milliót kapott a lelépésért, ma is tanácsadó

Szerves része a BKV-ügyben a Központi Nyomozó Főügyészségen zajló büntetőeljárásnak B. Gábor, a közlekedési cégtől csaknem 74 millió forintos végkielégítéssel távozott egykori főosztályvezető, jelenlegi szakszervezeti bizalmi ügye.

Kirúghatatlan a visszafoglalkoztatott BKV-s

Nem tud megválni a BKV attól a munkatársától, akit 96 milliós "lelépési" pénzének kifizetése után is visszafoglalkoztatnak a vállalatnál - tudta meg lapunk.

MSZP-közeli üzletember a BKV botrányos ingatlanügylete mögött?

Egyre több szál köti az MSZP-közeli üzletember, Leisztinger Tamás érdekkörét a BKV-nak a gyanú szerint 100 milliós kárt okozó ingatlanügylethez, amelyben jelenleg az ügyészség nyomoz.

Hűtlen kezelés gyanúja az FKF Zrt.-nél

Hűtlen kezelés gyanújával indított nyomozást a rendőrség az önkormányzati tulajdonú Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt.-nél.

Leisztingerhez köthető vagyonőr adta el a BKV-ingatlant egy Leisztingerhez köthető cégnek

Egy Leisztinger Tamáshoz köthető vagyonőr végezte a BKV-nál a Fehér úti ingatlan eladását, ami miatt a rendőrség nyomoz, a telket egy Leisztinger Tamáshoz köthető cég vásárolta meg.

Álomszerződések a BKV-nál: belenéztünk a nem nyilvános jelentésbe

Tollal beírt nullával megtízszerezett fizetés, a megbízás lejártával megtartható szolgálati autó (az átírást a cég fizette), és rengeteg busás végkielégítés - többek között hasonló botrányos szerződések szerepelnek a BKV nem nyilvános jelentésében.

A Fidesz Leisztingert sejti a BKV-teleprész eladása mögött

Hagyó Miklós, a fővárosi főpolgármester-helyettes segítségével át akarják játszani az Örs vezér tér egy részét egy Leisztinger Tamáshoz köthető cégnek, jelentette ki Révész Máriusz...

A BKV cáfolja a Fidesz vádját

A Budapesti Közlekedési Zrt. közleményben cáfolta Révész Máriusznak, a Fidesz országgyűlési képviselőjének az MTI-ben megjelent állítását, miszerint a fővárosi főpolgármester-helyettes segítségével át akarják játszani az Örs vezér tér egy részét egy Leisztinger Tamáshoz köthető cégnek.
Találatok: [12]  Oldalak:   1 2   >  >>