Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Bodnár Terézia highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [5]  Oldalak:   1

A Gyurcsány-kormány 10816561789 forintos bukását bogozzák

Önjáró nagykövet, átvert miniszterek, tucatszámra hamisított dokumentumok szegélyezték azt a kibogozhatatlan ügyet, amely négy év után szerdán kerül a bíróság elé. A Gyurcsány-kormány hét kormánytisztviselőjét azzal vádolják, hogy egy épület eladásával 10 milliárdos kárt okoztak.

Kupa Mihály felesége is gyanúsított

Újabb gyanúsítottjai vannak annak a Gyurcsány-kormányhoz köthető bűnügynek, amelynek középpontjában egy 17 ezer négyzetméteres moszkvai épület eladása áll.

Hol vannak az újabb sukorói gyanúsítottak?

Eddig hat gyanúsítottja van a sukorói telekcsere ügyében hűtlen kezelés és más bűncselekmények miatt folyó nyomozásnak, ám a Központi Nyomozó Főügyészség korábban jelezte újabb személyek meggyanúsításának a lehetőségét is. A hatóság előre sosem közöl ilyen típusú információkat, ám a nyomozás eddigi logikája alapján főként azok jöhetnek szóba, akik részt vettek a döntésben.

Gyurcsányt is meghallgatná a bíróság

Minden, a sukorói döntésben résztvevő döntéshozót beidéztek a telekcsere semmisségéért indított perbe tegnap. Az eljárásban Gyurcsány szerepét is tisztázná a felperes, szóban mégsem támogatta az alperes indítványát, hogy tanúként hallgassák meg a volt miniszterelnököt.

Két újabb gyanúsított Sukoró-ügyben

Újabb két gyanúsítottja van a sukorói telekcsereügynek. A Központi Nyomozó Főügyészség közlése szerint egy értékbecslő és a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő egyik munkatársa ellen nyomoznak.
Találatok: [5]  Oldalak:   1