Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Helyek:

Boldog highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Mészáros Lőrinc 1,9 milliárdos felárral nyert szennyvizes megbízást

Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester, miniszterelnöki jóbarát és minden lében kanál szupervállalkozó cége, a Mészáros és Mészáros Kft. az Euroaszfalt Kft-vel konzorciumban megnyerte az Észak-Magyarországi szennyvízelvezetési és -kezelési fejlesztés 7-es számú projektjének kivitelezését – derül ki az uniós közbeszerzési értesítőben megjelent hirdetményből.

Továbbra is pusztul Mészáros Lőrincék semmibe vezető kerékpárútja

Lassan csipkedi, őrli a természet a nagyjából két méter széles betonsávot, a burjánzó parlagfű és egyéb gyomok már csaknem benőtték a széleket, miközben centiméter szélességű, 5-6 méterre is elnyúló törések vágnak kanyonokat a – szó szerint – semmibe vezető aszfaltba. Így fest egy kellemes, szeles vasárnapon a 2015-ben átadott, a Heves megyei Hatvant és Boldogot összekötő kerékpárút, ami a hozzá kapcsolódó hatvani sétánnyal, gyalogoshíddal és a kerékpáros kalandparkkal együtt 1,139 milliárd forintos európai uniós támogatásból készült. Az értelmetlen beruházások panteonjában rangos helyre esélyes projektet a Mészáros Lőrinc és Szíjj László érdekeltségébe tartozó Duna Aszfalt Kft. kivitelezte.

Egymilliárdba került, már megrepedt a bicikliút

Itt aztán nehezen lehetne túltolni a biciklit, hisz tolni is alig lehet – foglalta össze lapunknak Bíró József, milyen állapotban van a több mint egymilliárd forintért megépített, Hatvant Boldoggal összekötő, tavaly átadott hét és fél kilométeres kerékpárút, amely mára több helyen is hosszan megrepedt, megsüllyedt.

SZABÁLYTALAN FEJLESZTÉS UTÁN LETT FEJLESZTÉSI ÁLLAMTITKÁR SZABÓ ZSOLT

42 millió forint uniós pénzt vontak meg még tavasszal a hatvani önkormányzattól egy fejlesztés szabálytalansága miatt. A város polgármestere a fideszes Szabó Zsolt volt, akit egy hónappal később fejlesztési államtitkárrá neveztek ki. Az ügyben jelenleg is folyik a vizsgálat.
Találatok: [6]  Oldalak:   1