Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Borbély Lénárd highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Naponta kiröhögjük, de ez most komoly: hűtlen kezelés miatt jelenthetik fel Rezsi Szilárdot

Pár napja derült ki, hogy a rezsiharcos magánalapítványa zsíros projektet tudhat magáénak, ugyanis a Németh Szilárd lakhelyére bejegyzett Magyar Birkózó Akadémia Alapítvány közpénzből építhet magának egy multifunkcionális sportcsarnokot.

Pénzzel nem ment, most izomból honfoglalózna Rezsiszilárd Csepelen

Németh Szilárd korábbi csepeli polgármester, jelenlegi rezsibiztos törvénymódosítással szerezné meg, amit pénzügyi nyomásgyakorlással nem sikerült. A Csepeli Munkásotthon függetlenségének felszámolásával a kerületi civilek és ellenzékiek kedvelt rendezvényhelyét einstandolnák.

A FIDESZ TAGAD: SZÓ SINCS HŰTLEN KEZELÉSRŐL CSEPELEN

A Fidesz tagadja az MSZP állítását, mi szerint a kormánypárt csepeli polgármesterjelöltje az önkormányzat pénzéből kezdte meg a kampányát. Egyúttal kijelentik, hogy Szenteczky János csepeli pártelnök és budapesti MSZP-alelnök ellen, aki közvetítette a szocialisták állítását, bírósági eljárás folyik.

„Ne bírságold meg!” listát találtak a csepeli közterületeseknél

Nem büntethették a csepeli közterületesek a kerületi vezetőket parkolási és közlekedési kihágásokért. Legalábbis erre utal, hogy a felügyelet központjában „Ne bírságold meg!” feliratú listát függesztettek ki a vezetők autóinak rendszámával.
Találatok: [5]  Oldalak:   1