language

Helyek:

Borsod-Abaúj-Zemplén megye highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [541]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Előkészítették, feltálalták: most már a tokaji borászatból is Tiborcz Istvánhoz dől a lé

Felhizlalás után visszavette a nevére az Orbán család a tokaji birtokot. 2005-ig a kormányfő felesége volt, mostantól a veje a hivatalos tulajdonos.

Közel 50 millió forintért árulják az edelényi polgármester uniós támogatásból épült szörpüzemét

Szlovák ingatlanoldalon árulja az edelényi polgármester felesége azt a házat, amit 2015-ben majdnem 26 millió forintos uniós támogatással építettek. A pénzt elvileg egy szörpház létesítésére kapták, de az ingatlan a hirdetésben most családi házként szerepel, közel 50 millió forintot kérnek érte. Az uniós szabályok szerint öt évig kellett az épületet szörpüzemként működtetni, ez már letelt. Az ingatlanhirdetésre a Mi hazánk Mozgalom edelényi tagjai bukkantak.

Tovább dagad a Pünkösdi Egyház sokmilliárdos csalási botránya

Egy ügyvéd is érintett lehet a pünkösdisták botrányában, amely során nyolcmilliárd forintot síbolhattak el.

Újabb kényszerintézkedéseket rendeltek el a pünkösdi egyházat érintő súlyos visszaélések miatt

Nem sokkal azt követően, hogy a Magyar Pünkösdi Egyház csaknem teljes elnöksége lemondott, felgyorsulni látszanak az események. Az egyházhoz tartozó békéscsabai Közösségi Misszió két ügyvezetőjének közel egy évvel ezelőtti letartóztatása után újabb két gyanúsított elleni kényszerintézkedésről döntött csütörtökön a Békéscsabai Járásbíróság.

A Völner-Schadl-ügy állása: a „patrónusok” megússzák, a biznisz megy tovább

Miközben két héttel a büntetőper indulása előtt látványosan szivárognak ki Schadl György csúcsvégrehajtó és Völner Pál volt igazságügyi államtitkár korrupciós ügyének részletei, a rendszer tisztulásának semmi jele. A végrehajtók menesztése-kinevezése ma sem átlátható.

Leszünk a szén országa. Állami tulajdonba kerültek Leisztinger Tamás bányái

A Fidesz-kormány az év végén nemcsak távközlési szolgáltatóból, hanem szénbányából is bevásároltatott az állammal. Leisztinger Tamás cégének, az Ormosszén Zrt. bekebelezésével immár rendelkezésére áll a településeknek osztogatott, gyenge minőségű borsodi barnakőszén. A felhasználók egészsége másodlagos.

Nyolc évvel a események után nagy meglepetésre vádat emelnek a NER legátlátszóbb és legviccesebb korrupciós ügyében

Egyetlen focipályányi terület hómentesítéséért fele annyit fizettek ki egy évre, mint amennyiből Szekszárd, Békéscsaba vagy Pécs összes közterületét hó- és jégmentesítik ugyanennyi ideig. A rendőrség azt azért nem merte kimondani, hogy ez nem feltűnő, ezért inkább írásba adták, hogy egyszerűen fizikai képtelenség megállapítani a hóeltakarítás piaci árát.

Világmárkák a NER szolgálatában

Nehéz nem észrevenni, hogy az utóbbi időben látványosan egymásra találtak a turizmusban a NER-lovagok és a világ legnagyobb szállodaláncai. A szállodapiac a NER egyik kedvenc vadászterülete évek óta, de új szintet jelent, hogy a többnyire vissza nem térítendő állami támogatásból vagy NER-bankok hiteleiből megszerzett hotelek a világ legismertebb márkanevei mögé bújva várják a vendégeket.

Magyarország szó szerint hatalmas árat fizet azért, hogy a multik akkunagyhatalommá tegyék

Rekordokat döntenek Magyarországon a külföldi beruházások – a kormány rekord sok munkahelyteremtő támogatást oszt ki ezekre, 2021-ben összesen 250 milliárd forintot. Újabban a beruházó multiknak már munkahelyet sem kell teremteniük a pénzért cserébe.

Nem árulja el a kormány, melyik az a 77 uszoda, amit megmentettek az állami támogatással

Vajon mennyire azon múlik a támogatások odaítélése, hogy az adott üzemeltető mennyire fekszik jól a kormánynál?
Találatok: [541]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>