Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Akták:

Börtönbüntetés vesztegetésért highlight_off

Börtönbüntetés vesztegetésért

Börtönbüntetés vesztegetésért

Moravszki Zsolt, Pálháza volt polgármestere 2011 októberében mondott le hivataláról, miután azzal gyanúsították meg, hogy kenőpénzt fogadott el egy vállalkozótól.

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [4]  Oldalak:   1

Börtönbüntetés a volt pálházai polgármesternek

Vesztegetés bűntette miatt 2 év börtönbüntetésre, 20 ezer forint pénzbüntetésre és 2 év közügyektől eltiltásra ítélte a Debreceni Ítélőtábla dr. Balla Lajos vezette büntetőtanácsa a volt pálházi polgármestert, M. Zsoltot. A ma délután született döntés lényegben helybenhagyta a Miskolci Törvényszék elsőfokú ítéletét.

Két év börtönt kapott Pálháza polgármestere

Vesztegetés miatt két év börtönbüntetést kapott Moravszki Zsolt, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Pálháza független polgármestere, aki egy önkormányzati megrendelésért cserébe kenőpénzt fogadott el egy vállalkozótól.

Lemondott Pálháza polgármestere

A Központi Nyomozó Főügyészség gyanúsítottként hallgatta ki Moravszki Zsolt polgármestert egyrendbeli, vezető beosztású hivatalos személy által elkövetett vesztegetés bűntettének megalapozott gyanúja miatt.

Vesztegetéssel gyanúsítják Pálháza polgármesterét

Az ügyészség szerint Pálháza jelenlegi polgármestere kétszázezer forintot fogadott el a "bizalom megerősítése céljából" egy vállalkozótól, akinek cége pályázott a szennyvíztisztító telep korszerűsítésére. A polgármester tagadja a bűncselekmény elkövetését.
Találatok: [4]  Oldalak:   1