language

Helyek:

Bp. IX. kerület highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [167]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Momentum: állami támogatásból vett Teslát a Városi Civil Alap pénzéből egy ferencvárosi sportegyesület

Az FTC alá tartozó, utánpótlás-neveléssel foglalkozó Szőke István Labdarúgó Akadémia közpénzeket felhasználva egy használt Tesla Model S-t vásárolt – írja Facebook oldalán Hajnal Miklós, a Momentum országgyűlési képviselője.

Minden iratot lefoglaltak a nyomozók az állammal milliárdos bizniszt kötött, majd fantomizálódott haveri cégek ügyében

Kiadná az Állami Egészségügyi Ellátó Központ jogutódja a két Fidesz-közeli vállalkozással kötött szerződésekhez kapcsolódó, eddig nem ismert iratokat, csak éppen mindet lefoglalták a nyomozók. A cégek összesen közel 5 milliárd forint értékben szerződtek túlárazottnak tűnő Covid-gyorstesztek szállítására az állammal, majd a százmilliós osztalékok kifizetése után fantomizálódtak.

Közbelépett az ügyészség: mégis nyomozni kell az államtól milliárdokat szakító haveri cég miatt

A rendőrség korábban visszadobta a feljelentést, de az ügyészség ezt felülbírálva nyomozást rendelt el a Covid-tesztek milliárdos állami megrendelésén magát degeszre kereső, fideszes kötődésű cég fantomizálódása miatt. A bizniszben érintett másik, szintén haveri kötődésű cég is így igyekezett eltűnni, abban az ügyben a NAV már nyomoz.

Szijjártó gyakornokának cége közpénzmilliárdokat szakított majd, fantomizálódott - a NAV most nyomoz

A NAV szerint gyanús lehet, hogy a ferencvárosi parkolóbotrányban is érintett tulajdonos a 3,15 milliárdos állami Covid-teszt beszerzést elnyerő cégét egy 19 éves borsodi fiatalnak adta el, majd miután az osztalékot is megkapta belőle, felszámolták a vállalkozást.

Előre kifizette az állam a milliárdos szerződések felét a Covid-tesztekért a haveri cégeknek

Már mindkét, a Fidesz korábbi politikusaihoz köthető, és a Covid-időszakban közbeszerzés nélkül milliárdos állami megrendelésekkel megtolt cég felszámolása zajlik. Így hamarosan ugyanúgy eltűnnek, mint a túlárazott lélegeztetőgép-biznisz egykori szereplői. A szerződésekből kiderül az is, hogy a később megvásárolt gyorstesztek “nagykerárát” már előlegként átutalták a cégeknek.

Lakóházat, parkolót, autókereskedést is kiüríttetne Lázár János minisztériuma a Déli Körvasút miatt

Újbuda önkormányzata pontokba szedte, miért ellentétes a hatályos környezetvédelmi engedéllyel, amire az Építési és Közlekedési Minisztérium, valamint Mészáros Lőrinc cége, a V-Híd készül.

Hatalmas építkezésbe fognak Budapesten Habony Árpád grúz barátai

A befektetők már régen kiszemelték maguknak a budapesti Puskás Ferenc Stadion metrómegállót.

Íme a Pesti Srácok hazugságainak „vékony ténybeli alapja”

Huth Gergely, a Pesti Srácok főszerkesztője volt a csütörtök esti Partizán vendége. Gulyás Márton műsorvezető a beszélgetés egy pontján (a 48. percben), ahol a PS igazsághoz fűződő problematikus viszonyáról volt szó, feltette Huthnak a kérdést, hogy milyen bizonyítékok alapján állították Ács Dánielről, tehát rólam, hogy én leszek a ferencvárosi média vezetője. A főszerkesztő nem támasztotta alá semmivel az állítást, helyette azt válaszolta, hogy a vezetői pozícióról tárgyalást folytattam a ferencvárosi polgármesterrel (ez egy képtelen hazugság), majd így zárta le a kérdést: „Nem értem a témafelvetést. Megírtuk és megnyertük a pert. Tehát azt hiszem, hogy ennél többet erről az ügyről nem kell beszélni.”

Az önkormányzatokat lefegyverzi, a baráti cégeket támogatja a kormány a rozsdaövezetek kijelölésével

Több területtel kapcsolatban felmerülhet a kérdés: egyáltalán miért rozsdaövezetek? Mindenesetre ezeken a helyeken rendre megjelennek a kormányhoz közel álló vállalkozók, ingatlanfejlesztők, baráti cégek.
Találatok: [167]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>