Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Helyek:

Bp. VI. kerület highlight_off

Lapok:

stop.hu highlight_off

stop.hu

A lapot 1999-ben alapította a Telnet Magyarország Rt. nevű internetszolgáltató, ezután a Puch Lászlóhoz köthető Opt Ügynöki Kft tulajdonolta. A tulajdonlást a CommOnline Zrt. folytatta, alapvetően ellenzéki, kormánykritikus online portálként működött. A CommOnline 2012-13 között a Népszava Lapkiadó Kft--é volt, a legutolsó tulajdonos az MHS Média Kft. nevű cég. 2016-ban a portál működtetése finanszírozhatatlanná vált, a cég ellen a NAV végrehajtást is indított. Az online portált 2016 áprilisában kapcsolták le.

Keresd a lap cikkeit az internet archívumban: https://archive.org/

Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>

Nem állapítható meg az egyes önkormányzati képviselők felelőssége?

Az egyéni jogi felelősség megállapítása ellelhetetlenül azzal, hogy a képviselő-testületben az egyéni akaratnyilvánítások kollektív döntéssé olvadnak, közhatalmi-politikai döntés jelleget öltve - adott hangot meglátásainak Kolláth György alkotmányjogász a terézvárosi ingatlanügy kapcsán.

Terézváros korábbi polgármestere tételesen cáfol

Terézváros korábbi polgármestere cáfolja az abban a levélben közölt valótlan állításokat, melyet minden kerületi háztartásba eljuttatott a jelenlegi polgármester, s melyben a kerület botrányos ügyeiből nem egyet elődje számlájára kívánt írni.

Perel Terézváros első embere is

Budapest VI. kerületének polgármestere híresztelés és rágalmazás vétségének alapos gyanúja miatt büntető feljelentést tesz az illetékes nyomozó hatóságnál a Premier Média Kft. ügyvezető igazgatója ellen, aki Verók szerint a becsület csorbítására alkalmas tényt állít és híresztel.
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>