language

Helyek:

Bp. VIII. kerület highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [126]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Nyilvánosságra hozta Pikó András azt a 96 milliós tanácsadói szerződést, amelynek a létét is tagadta Kocsis Máté

Nyilvánosságra hozta Pikó András azt a 96 millió forintos tanácsadói szerződést, amely a józsefvárosi polgármester szerint még elődje, Kocsis Máté idején született. A fideszes politikus tagadta a szerződésnek a létét is.

Nyomoz a NAV a káptalanfüredi tábor ügyében, ahol Pikó szerint több százmillióval nem tudnak elszámolni

A NAV bűnügyi nyomozói jártak szeptember 19-én kedden a józsefvárosi polgármesteri hivatalban – írja a kerület polgármestere, Pikó András a Facebookon. Beszámolója szerint büntetőeljárás indult költségvetési csalás és okirat-hamisítás gyanúja miatt, és most a vizsgálat lefolytatásához szükséges dokumentumokért jöttek a navosok.

Kocsis Máté idejéből származó józsefvárosi szerződést vizsgál a NAV

Tegnap a NAV bűnügyi nyomozói látogattak a józsefvárosi polgármesteri hivatalba – kezdi szerda délelőtti Facebook-posztját Pikó András kerületi polgármester. Az adóhatóság költségvetési csalás és okirat-hamisítás gyanúja miatt vizsgálódik, de nem a kerület ellenzéki vezetése, hanem Pikó fideszes elődje, Kocsis Máté jelenlegi fideszes parlamenti frakcióvezető idejéből származó ügy miatt.

Kocsis Máté idejéből származó józsefvárosi szerződést vizsgál a NAV

Pikó András, Józsefváros jelenlegi polgármestere elődjei bizonyos szerződései miatt tett feljelentést.

Milliárdokat vasalnának be az EMIH-en, de a kisegyház ügyesen lavírozik a végrehajtók világában

Zavaros végrehajtási ügyek vannak az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség körül: majdnem elárverezték a Baross utcai ingatlan egy részét, amit pár éve a kormánytól kaptak ajándékba. De nem csak az azeri rezsimig érő offshore cég követelőzik, a NAV is végrehajtást kért az egyik cégük ellen. Az EMIH-nek több milliárdos nagyságrendű hitele van, cégeinek többsége rosszul teljesít, a kóser húsfeldolgozó például megnyitása óta 1,2 milliárdos veszteséget termelt.

Zavaros tartozás miatt árverezték Köves Slomóék állami pénzből épülő színházának egy részét

A hitközség ingyen kapott egy irodaházat, a kormány az átalakítását is támogatta, ám közben az EMIH ráterhelt az épületre egy komoly tartozást.

Ugyanazok a cégek nyerik a zöldterület-gondozásra kiírt tendereket a fővárosi kerületek felében

Ahol pedig nem, ott az önkormányzat saját cége végzi a munkát. Szakmai tudás, évek alatt kiépített eszközpark, politikai kapcsolatok, versenytársak nélkül vagy álversenytársakkal megpályázott tenderek: ezek a nem a piaci szférában elért üzleti siker titkai Magyarországon.

Elfajult a vita a sztárhazáspár álmánál: nyomozás indult a lakók fölé tervezett koncertterem ügyében

350 millió forint közpénzt is kapott a Kokas-Kelemen művészpár szalonterve, amit a helyszínül szolgáló józsefvárosi társasházban többen hevesen elleneznek. Az ügyben vesztegetés gyanújával már nyomozás zajlik, sőt még egy per is van ebben az extrém társasházi történetben.

Iratokat vittek el a rendőrök az Újbudai önkormányzattól a parkolást üzemeltető cég elleni nyomozás miatt

„A Központi Nyomozó Főügyészség nyomozói a mai napon dokumentumokat, és elektronikus adatokat vesznek át Újbuda Önkormányzatának munkatársaitól, a SIS Parking Kft. korábbi szerződéséhez és szolgáltatásaihoz kapcsolódóan” - közölte csütörtökön a XI. kerületi önkormányzat. A hivatal közleménye emlékeztet: a nyomozó hatóságok már több mint egy éve vizsgálják a SIS Parking Kft. korábbi tevékenységeit, melyek három budapesti kerületet is érintenek: Zuglót, Józsefvárost és Újbudát.

A falat adja a másikat. Békéscsabán sem bizonyult sikertörténetnek a közétkeztetés kiszervezése

Négyszer is ellátogatott helyi menzákra Békéscsaba független, de a Fideszhez közel álló polgármestere az utóbbi időben. Neki állítólag ízlett, de a Facebookon is megosztott akciója arra utal, hogy baj van. A helyi közétkeztetést nemrég kiszervezték, az új szolgáltatóra azonban sok a panasz.
Találatok: [126]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>