language

Helyek:

Bp. XI. kerület highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [296]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Rozsdaövezetekből is aranyat csinálhatnak az Orbán-családhoz közeli üzletemberek

Az ingatlanfejlesztések adókedvezményeket kapnak, ha területüket rozsdaövezetté nyilvánítják. Ez a kormány jogosítványa, a társadalmi vitára 8 nap van.

11 focipályányi területet akar rozsdaövezeti akcióterületté nyilvánítani a kormány

Az önkormányzat és a kerületi civilek tiltakozása ellenére minősítene át úgynevezett rozsdaövezeti akcióterületté egy gyártelepet a 11. kerületben a kormány. Az átminősítés után bármekkora épületet felhúzhatnának itt, semmiben nem kellene egyeztetni az önkormányzattal. A Miniszterelnökségtől azt írták: kötelező kikérniük a kerület véleményét.

Kiszállt az ügyészség az újbudai önkormányzathoz, nyomozói parkolási dokumentumokat vittek el

A Központi Nyomozó Főügyészség nyomozói ma dokumentumokat, és elektronikus adatokat vesznek át Újbuda Önkormányzatának munkatársaitól, a SIS Parking Kft. korábbi szerződéséhez és szolgáltatásaihoz kapcsolódóan - közölte a kerületi önkormányzat.

Iratokat vittek el a rendőrök az Újbudai önkormányzattól a parkolást üzemeltető cég elleni nyomozás miatt

„A Központi Nyomozó Főügyészség nyomozói a mai napon dokumentumokat, és elektronikus adatokat vesznek át Újbuda Önkormányzatának munkatársaitól, a SIS Parking Kft. korábbi szerződéséhez és szolgáltatásaihoz kapcsolódóan” - közölte csütörtökön a XI. kerületi önkormányzat. A hivatal közleménye emlékeztet: a nyomozó hatóságok már több mint egy éve vizsgálják a SIS Parking Kft. korábbi tevékenységeit, melyek három budapesti kerületet is érintenek: Zuglót, Józsefvárost és Újbudát.

Egyre több a bizonyíték, hogy legalább három kerületben bűnszervezet üzemeltethette a parkolást

Ugyan a hatóságok nem törték magukat, hogy megtisztítsák a legendásan rossz hírű üzletágat, akaratukon kívül mégis beleszaladtak a parkolási vállalkozókba. 2021. június 15-én országszerte nyolcvan helyen csaptak le a NAV-osok egy feltételezett bűnszervezetre, amely után már két éve nyomoztak. Ez volt az ominózus Fuzik Zsolt-féle számlagyáras ügy, amit sorozatban mutatunk be a 444-en.

Már most több mint 15 milliárd forintba került a Citadella felújítása

A közbeszerzési eljárás harmadik lehívásában ezúttal egy 8,5 milliárdos tétel üti Mészáros Lőrinc és Garancsi István cégeinek markát. Az eredetileg legfeljebb 20 milliárdosra tervezett rekonstrukciós eljárás pedig még mindig csak a bontási műveleteknél tart.

Két OTP-cég rozsdaövezeti ingatlanfejlesztése: óvodaépítés és galérianyitás

Tiborcz István is érdekelt lehet az áfakedvezménnyel támogatott projektekben.

Tiborczék még nem érzik magukénak a Kopaszi-gátat

A HVG érdeklődésére a BDPST Group arra emlékeztetett, hogy még a Diófa Alapkezelő sem az övé, nemhogy a Kopaszi Gát Kft.

A GVH áldásával Tiborcz beszállhat Budapest legnagyobb ingatlanberuházásába a Kopaszi-gátnál

Találatok: [296]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>