Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Helyek:

Bp. XIII. kerület highlight_off
Találatok: [92]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

El lehet lopni egy éttermet ma Magyarországon? Úgy tűnik, hogy igen

Sok jel utal arra, hogy Budapesten idén elloptak egy éttermet. Legalábbis nehéz másképpen értelmezni azt a történetet, amit Hadnagy Csaba mondott el a 444-nek. Az éttermének nem lett hűlt helye, de a benne lévő gépeit és asztalait más használja, a dolgozóknak már más a főnökük, miközben hivatalos papírja van arról, hogy jogszerűen csak ő üzemeltetheti a helyet.

Százmilliókkal drágult a bezárt kórház helyén épülő állami beruházás

Az eredetileg nettó 3,9 milliárd forintra becsült keretösszeg helyett 4,1 milliárdra drágult a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság (KEF) logisztikai központjának építése – derült ki az európai közbeszerzési értesítőből.

Újabb remek példák Orbánék szubjektív pénzosztására

Nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű üggyé nyilvánították az OTP új, XIII. kerületi irodaházának építését, amelyről kedden nyilatkozott Csányi Sándor elnök-vezérigazgató.

Időre elkészült a híd, amely összeköti a nemzeti vagyonkezelő vezetőjének épülő lakóparkját a Duna Arénával

A vizes vébé projektjei közé bekerült egy olyan híd is, amely pont a Szivek Norbert, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő elnökének érdekeltségeként épülő Danubio lakóparkot köti össze a vizes vébé helyszínével. A 424 millió forintért, a vizes vébé költségvetéséből épült biciklis- és gyalogos híd pont a lakópark bejáratához vezet. Nagyon nincs is más funkciója.

Óriás parkot ígértek, most áron alul árulják a Duna-partot

Három Duna-parti telket akar eladni a 13. kerületi önkormányzat a felújított rakpart közelében, így végleg felszámolva a környék parkos jellegét. A csütörtökön tartott árverésen meglepő módon közel egymilliárd forinttal olcsóbb áron kiáltották ki a telkeket, mint 2010-ben, amikor még lepusztult volt a környék.

Többért és csak októberre készülhet el a vizes vébé bringahídja

Legutóbb áprilisban foglalkoztunk a nyári vizes világbajnokságra tervezett, négyszázmillió forintos gyalogos-kerékpáros híddal. Olvasóink nagy részét akkor a BKK részletesen kifejtett magyarázatai sem győzték meg, hogy 300 méterre egy már meglévő hídtól indokolt lenne 424 millióból gyalogos-biciklis átkelőt is létesíteni a Rákospatakon, a Dagály és annak parkolója között.
Találatok: [92]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>