language

Helyek:

Bp. XIV. kerület highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [273]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Leszavazták Horváth Csaba vétóját Zuglóban

Horváth Csaba arra hivatkozott, hogy Horváth Zsolt DK-s alpolgármester jelöltje, Bernula István több magáncégben is tulajdonos, számos végrehajtás indult ezekkel szemben, és egy évente ötmilliárd forintból gazdálkodó önkormányzati társaságot nem lehet ilyen emberre bízni. A megválasztott vezérigazgató nem volt jelen a testületi ülésen.

Feltartóztathatatlan a 250 milliárd forintos NER-beruházás Zuglóban

A Zugló-Városközpont Ingatlanfejlesztő Kft. július első napjaiban elindította Zugló Városközpont II.- III. ütemének környezetvédelmi engedélyezési eljárását és még a választások előtt megkérték a kormányzatot a terület rozsdaövezetté nyilvánítására - tudta meg lapunk. A projektcég a NER-közeli vállalkozóhoz, Balázs Attilához tartozik, aki közeli kapcsolatot ápol a miniszterelnök vejével, Tiborcz Istvánnal.

Átláthatatlanul és pazarlón működik a zuglói vagyonkezelő egy átvizsgálás szerint

Tóth Csaba kerületi regnálása alatt a Zuglói Zrt. lett a XIV. kerület legfontosabb cége, az utóbbi években már 4,4 milliárdos költségvetéssel. Egyre több feladatot kebelezett be a Tóth bizalmasai által vezetett cég, a működését érő kritikák miatt viszont elrendelték az átvizsgálását. Pazarlást, vitatható szerződéseket és átláthatatlan működést találtak.

Belevághat Tiborcz üzlettársa Zugló központjának átépítésébe

Megkapta az építési engedélyt a kormányfő vejének üzlettársa által tervezett iroda- és lakáskomplexum első épülete. A kormány által kiemelt beruházásnak nyilvánított fejlesztés várhatóan a rozsdaövezeti besorolást is megkapja. Eközben azonban a Bosnyák tér önkormányzat által tervezett megújítása csúszni fog.

Felfüggesztette Tóth Csaba mentelmi jogát az Országgyűlés

Elfogadta az Országgyűlés a parlament mentelmi bizottságának javaslatát, így 175 igen szavazattal felfüggesztették Tóth Csaba zuglói egyéni országgyűlési képviselő mentelmi jogát. Tóth Csaba MSZP-s országgyűlési képviselő mentelmi jogának felfüggesztését az Országgyűlés mentelmi bizottsága javasolta, méghozzá befolyással üzérkedés bűntette miatt.

Tóth Csaba mentelmi jogának felfüggesztését jasvasolják – az ügyészség 250 milliós kenőpénzről ír

A szocialista politikus tagadta az Országgyűlés mentelmi bizottságának ülésén, hogy bűncselekményt követett volna el, a mentelmi jogának felfüggesztéséről – amit amúgy a testület javasol – a parlament dönt.

Korrupció gyanúja miatt Tóth Csaba szocialista politikus mentelmi jogának felfüggesztését kéri az ügyészség

Az ügyészség szerint Tóth Csaba szocialista országgyűlési képviselő Horváth Csabával egy parkolási társaságtól kért pénzt.

Tóth Csaba mentelmi jogának felfüggesztését indítványozza korrupció miatt a legfőbb ügyész

Tóth Csaba MSZP-s országgyűlési képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére tett indítványt Polt Péter legfőbb ügyész a befolyással üzérkedés bűntette és más bűncselekmény miatt folyamatban lévő nyomozás eredményeként – közölte az ügyészség. „A Központi Nyomozó Főügyészség előtt folyamatban lévő nyomozásban megalapozott gyanú merült fel arra, hogy Tóth Csaba országgyűlési képviselő 2016-ban Horváth Csabával – a XIV. kerület jelenlegi polgármesterével, aki akkor a Fővárosi Közgyűlés tagja volt – Zuglóban, a tervezett fizetős parkolási rendszer üzemeltetésére kerestek egy gazdasági társaságot, amelytől a nyereségük felére tartottak igényt. Tóth Csaba cselekménye vesztegetés látszatát keltve üzletszerűen elkövetett befolyással üzérkedés bűntette megalapozott gyanúját kelti. A felmerült bizonyítékok alapján a legfőbb ügyész az Országgyűlés elnökénél indítványozta Tóth Csaba országgyűlési képviselő mentelmi jogának felfüggesztését” – olvasható a közleményben.
Találatok: [273]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>