language

Helyek:

Bp. XIV. kerület highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [308]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Karácsony Gergely kevesli a 300 milliárdot, amit a kormány Rákosrendezőre szánt

Reagált a mini Dubajként elhíresült rákosrendezői beruházás részleteire Karácsony Gergely. A nemzetközi megállapodás tervezete január 11-én került fel a kormány honlapjára. A főpolgármester Angyalföldre kihelyezett kabinetülése után tartott a témában sajtótájékoztatót.

Mini-Dubaj: a kormány közzétette a tervezetet, 300 milliárdos infrastruktúra-fejlesztést vállalt

A megállapodás szerint az arab vállalkozó 1900 milliárd forint értékű beruházást valósít meg Rákosrendezőn.

A kormány 800 millió eurós infrastruktúra-fejlesztést vállalt a mini-Dubaj megépítéséhez

Megjelent a kormány oldalán annak a nemzetközi megállapodásnak a tervezete, ami alapján az Egyesült Arab Emírségekből érkező befektetők egy Dubaj-szerű negyedet építtetnének Rákosrendezőn egy 220-240 méter magas felhőkarcolóval.

Újabb geotermikus projektbe fektetett a kavicskirály

Balázs Attila egy régóta halasztódó Békés megyei fűtési rendszer tervezésébe és kivitelezésébe szállt be.

Amit a maxi-Dubajról tudni érdemes

Nem erősítette meg, de nem is cáfolta hétfői „Dubajinfóján" Lázár János építésügyi miniszter, hogy toronyházakkal díszítve építhet új városnegyedet Rákosrendezőn egy közel-keleti ingatlanfejlesztő. Megpróbáltuk megfejteni, miért pont most és ott indulhat el egy ilyen beruházás, milyen előnyt remél tőle a kormány és mire számíthatnak a budapestiek. Kérdések és válaszok a „maxi-Dubajról".

Minden eddiginél nagyobb felhőkarcolót építene Budapesten a Burdzs Kalifa kivitelezője

Jóval túlnőné a 143 méter magas MOL-tornyot az a felhőkarcoló, amelyet egy dubaji üzletember építhet Rákosrendező vasútállomás közelébe. Legalábbis ha az Emaar Propertiesnek sikerül megállapodnia a magyar kormánnyal folytatott tárgyalások során. Ezekről a tárgyalásokról a VSquare értesült egy állításuk szerint kormányközeli forrásból.

Az önkormányzatokat lefegyverzi, a baráti cégeket támogatja a kormány a rozsdaövezetek kijelölésével

Több területtel kapcsolatban felmerülhet a kérdés: egyáltalán miért rozsdaövezetek? Mindenesetre ezeken a helyeken rendre megjelennek a kormányhoz közel álló vállalkozók, ingatlanfejlesztők, baráti cégek.

Kétes múltú vállalkozásokat is beengednek a NER-közeli ingatlanberuházók zárt körű elitklubjába

Szimpatikus cél, hogy kedvezményes áfakulcsú lakások épüljenek a településeken belüli elhagyott-elhanyagolt üzemek romjain, csakhogy nálunk ez is a kiválasztottak biznisze lett. Ráadásul a beruházók önkényesen alakíthatják át a városképet.
Találatok: [308]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>