language

Helyek:

Bp. XIV. kerület highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [268]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Felfüggesztette Tóth Csaba mentelmi jogát az Országgyűlés

Elfogadta az Országgyűlés a parlament mentelmi bizottságának javaslatát, így 175 igen szavazattal felfüggesztették Tóth Csaba zuglói egyéni országgyűlési képviselő mentelmi jogát. Tóth Csaba MSZP-s országgyűlési képviselő mentelmi jogának felfüggesztését az Országgyűlés mentelmi bizottsága javasolta, méghozzá befolyással üzérkedés bűntette miatt.

Tóth Csaba mentelmi jogának felfüggesztését jasvasolják – az ügyészség 250 milliós kenőpénzről ír

A szocialista politikus tagadta az Országgyűlés mentelmi bizottságának ülésén, hogy bűncselekményt követett volna el, a mentelmi jogának felfüggesztéséről – amit amúgy a testület javasol – a parlament dönt.

Korrupció gyanúja miatt Tóth Csaba szocialista politikus mentelmi jogának felfüggesztését kéri az ügyészség

Az ügyészség szerint Tóth Csaba szocialista országgyűlési képviselő Horváth Csabával egy parkolási társaságtól kért pénzt.

Tóth Csaba mentelmi jogának felfüggesztését indítványozza korrupció miatt a legfőbb ügyész

Tóth Csaba MSZP-s országgyűlési képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére tett indítványt Polt Péter legfőbb ügyész a befolyással üzérkedés bűntette és más bűncselekmény miatt folyamatban lévő nyomozás eredményeként – közölte az ügyészség. „A Központi Nyomozó Főügyészség előtt folyamatban lévő nyomozásban megalapozott gyanú merült fel arra, hogy Tóth Csaba országgyűlési képviselő 2016-ban Horváth Csabával – a XIV. kerület jelenlegi polgármesterével, aki akkor a Fővárosi Közgyűlés tagja volt – Zuglóban, a tervezett fizetős parkolási rendszer üzemeltetésére kerestek egy gazdasági társaságot, amelytől a nyereségük felére tartottak igényt. Tóth Csaba cselekménye vesztegetés látszatát keltve üzletszerűen elkövetett befolyással üzérkedés bűntette megalapozott gyanúját kelti. A felmerült bizonyítékok alapján a legfőbb ügyész az Országgyűlés elnökénél indítványozta Tóth Csaba országgyűlési képviselő mentelmi jogának felfüggesztését” – olvasható a közleményben.

Korrupcióval gyanúsítja Horváth Csaba zuglói polgármestert a Központi Nyomozó Főügyészség

Az ügyészség szerint megalapozott a gyanú, hogy Horváth egy társával a fizetős parkolási rendszer üzemeltetésére keresett egy céget, amelytől a nyereségük felére tartottak igényt.

Korrupciós ügy miatt szállt ki az ügyészség Zuglóba

Szerda reggel szállt ki az ügyészség három helyszínre Zuglóba, a polgármesteri hivatal mellett Horváth Csaba otthonában is házkutatást tartanak.

Házkutatást tartanak a zuglói polgármester lakásán és a polgármesteri hivatalban

Hadházy Ákos arról írt, hogy a korábban a BKV-s szerződések mögött álló, azóta a számlagyár üzemeltetésének gyanújába keveredett cég ügyében tartanak házkutatást, az önkormányzat azt még nem árulta el, hogy mi miatt folyik a vizsgálat.

Házkutatás Horváth Csabánál, a zuglói polgármesteri hivatalban és a kerületi parkolási cégnél

Házkutatás zajlik a zuglói polgármesteri hivatalban és a kerület parkolási cégénél. A hírt megerősítette a kerület sajtóreferense is.

Korrupcióval gyanúsítják Horváth Csaba zuglói polgármestert parkolási ügyben

Kiderült, pontosan miért tartottak ma házkutatást a zuglói városházán, Horváth Csaba polgármester lakásán, illetve a kerületi parkolási cég irodájában. A Központi Nyomozó Főügyészség friss közleményéből derül ki, hogy befolyással üzérkedés bűntette és más bűncselekmény miatt folytatnak nyomozást, ami a zuglói fizetős parkolási rendszerrel kapcsolatos visszaéléseket vizsgálja.
Találatok: [268]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>