Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Helyek:

Bp. XVI. kerület highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [12]  Oldalak:   1 2   >  >>

Zugló önkormányzatának dolgozik a kreatív nyugtaadó zöldséges fideszes ügyvezetője

Semmiben nem felel meg az átláthatóság követelményeinek a Szatmáry-Jähl Angéla által vezetett Zuglói Piacüzemeltetési és Közösségi Tér Kft. – ez Vágó Gábor első jelentésének megállapítása, amit Zugló polgármesteri hivatalának átláthatósági biztosaként tett. Szatmáry-Jähl a fideszes kereskedelempolitikus Szatmáry Kristóf édesanyja. Ő vezeti azt a céget is, amiről a 24.hu derítette ki: feketén dolgoztat és nyugtát sem mindig szokott adni.

A seprűlopással is megvádolt rendőrkapitány

A vádirat szerint O. Tamás nyugállományú rendőr ezredes tucatnyi alkalommal élt vissza elöljárói hatalmával. A katonai ügyészség feltárta, hogy a vádlott P. Ferenc főhadnagyot megkérte, nézze meg a boltban, kapható-e ott hófogó. Sz. László főtörzsőrmesternek négy kiló cseresznyét kellett leszednie a kapitányság udvarán álló fáról. Patrik zászlós orrszőrnyírót vásárolt neki.

Botrányos tagtoborzás: egy óra alatt 187 új MSZP-tag

Újabb szocialista tagtoborzási botrány: két hét alatt két és félszeresére, 150-ről 370 főre növekedett tavaly nyáron az MSZP XVI. kerületi szervezete. 187 új MSZP-tag ráadásul egy óra leforgása alatt lépett be a pártba, többségük nem kerületi lakos.
Találatok: [12]  Oldalak:   1 2   >  >>