Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Helyek:

Bp. XX. kerület highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [9]  Oldalak:   1

Kampányígéret volt a pesterzsébeti fürdő, most számolgatják, hány fát vágtak ki miatta

A Jódos Sós Gyógy- és Strandfürdő eredetileg 2 milliárd forintos beruházási értékűre becsült felújításáról és bővítéséről augusztusban derült ki, hogy több mint 400 millió forinttal többe kerül.

A pesterzsébeti baloldalt nem érdekli az NVB döntése

A testület baloldali szavazataival elfogadott, Juhász Lajosné (Fidesz–KDNP) alpolgármestert választási körlevele miatt elítélő határozatot szabálytalanul, Szabados Ákos polgármester aláírása nélkül jelentették meg pénteken Pesterzsébet önkormányzatának hivatalos honlapján, majd később törölték is a dokumentumot.

A Párbeszéd Magyarországért Párt közleménye

PM: Pesterzsébet önkormányzata is átláthatóbbá válik a PM kezdeményezésére A héten Budapest 20. kerületében is elfogadták a kezdeményezésünkre új átláthatósági szabályozás kidolgozását. Karácsony Gergely tavaly ősszel jelentette be, hogy a PM összes önkormányzati képviselője kezdeményezni fogja új antikorrupciós szabályozás bevezetését.

Milliárdokat osztottak ki homályos módon Hiller keretéből

Pályáztatás és a feltételek pontos közlése nélkül osztottak szét több milliárd forintot az Állami Számvevőszék szerint a kultúráért felelős miniszter, Hiller István miniszteri keretéből.
Találatok: [9]  Oldalak:   1