Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

BS-AXIS Építőipari Kft. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Pécs megszabadult a sok pénzért várakozó hóekéktől

Pécs szerződést tudott bontani azzal a hóeltakarító céggel, amely telente akkor is 130-140 millió forintjába került a városnak, ha pehelynyi hó sem hullott. A szerződésbontás tovább erősítheti a Fidesz pécsi választási esélyeit.

Baranyai rokonok

Hét év alatt 800 millió forintról 31 milliárdra emelkedett Pécs adóssága. A május 10-i időközi polgármester-választás kampányában az ellenzék presztízsberuházásokat, korrupciót, előnytelen szerződéseket emleget, de részletes kivizsgálást ígér a szocialista Szili Katalin is.

Újabb pécsi csaták: 200 millióba kerül a hóeltakarítás

Bár még a tél fele sem telt el, máris 200 millióba került a pécsi utak járhatóvá tétele a városnak - igaz, annak fényében, hogy a tavalyi hómentes télen ez 140 milliót kóstált, mindez igen csekély árnak tekinthető.

Széllel szemben nem lehet hóekézni

Pécs - a hasonló nagyságú városokkal összevetve - sokat fizet a hó eltakarításáért. Az árat csökkenteni akarja a baranyai megyeszékhely. A hóekézést végző kft. hajlandó engedni az árból, bár erre jogilag aligha lenne rákényszeríthető.

Pécsi abszurd: 140 millió hóeltakarításra egy hómentes télen

A pécsi önkormányzat mintegy 140 millió forintot költött hóeltakarításra a 2006/2007-es téli szezonban, annak ellenére, hogy a tél gyakorlatilag hómentes volt - írta hétfőn az Új Dunántúli Napló.
Találatok: [7]  Oldalak:   1