language

Intézmények:

Budapest Airport (BA) Zrt. highlight_off
Ferihegyi Utasterminál Fejlesztő (FUF) Kft. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [8]  Oldalak:   1

Rajnai Attila: Privatizációs légörvény - Ferihegyi haszonlesők VII.

A Budapest Airport Zrt. huszonöt százalékos állami részvénycsomagjának gyors eladásával a Fidesz szembemegy az elmúlt tíz évben hangoztatott gazdasági elveivel, miszerint a ferihegyi nemzetközi reptér egy aranytojást tojó tyúk, és ezért állami kézben kell maradnia.

1,7 milliárdos hűtlen kezelés - feljelent a fővárosi Fidesz

Különösen jelentős értékre elkövetett hűtlen kezelés gyanúja miatt feljelentést tett ismeretlen tettes ellen a Legfőbb Ügyészségen Schneller Domonkos, a Fidesz fővárosi képviselője; ezt maga a politikus közölte a távirati irodával.

Hűtlen kezelés gyanúja miatt feljelentést tett a Fidesz

Újabb fordulatot vett lapunknak a Ferihegyi Utasterminál-fejlesztő Kft. ügyében indított cikksorozata: Schneller Domonkos, a Fidesz fővárosi képviselője különösen jelentős értékre elkövetett hűtlen kezelés gyanúja miatt feljelentést tett ismeretlen tettes ellen a Legfőbb Ügyészségen.

Más osztotta a lapokat - Veres-ügyben cáfol a szaktárca

A Ferihegyi Utasterminál Fejlesztő Kft. sorsa nem 2006-ban – ahogy a Magyar Hírlap szerdai számában állítja –, hanem jóval korábban, 2001-ben pecsételődött meg - olvasható a Pénzügyminisztérium közleményében. A lap nem veszi figyelembe a tényeket amikor azt írja, hogy a ferihegyi lapokat Veres János osztotta - állítja a közlemény.
Találatok: [8]  Oldalak:   1