language

Intézmények:

Budapest Airport (BA) Zrt. highlight_off
Fidesz highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [4]  Oldalak:   1

Van élet a Malév után is, de szomorú

Hétfőn tárgyalja a parlament Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos előterjesztését, melynek célja egy olyan vizsgáló bizottság létrehozása, amely a szocialista kormányok felelősségét állapítaná meg a Malév csődje miatt. Ugyanakkor elutasítja azt a szocialista a javaslatot, amely 1990 óta vizsgálná a légitársasággal kapcsolatot döntéseket.

A szocik már megint menekülnek a felelősség elől

Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos nem támogatja a Malév és a Budapest Airport privatizációját vizsgáló bizottságról szóló indítványához érkezett módosító javaslatokat és a légitársaság csődjében az Orbán-kormány szerepét vizsgáló új vizsgálóbizottság felállítását sem, mert szerinte ezekkel a szocialisták csak a politikai felelősséget akarják elhárítani maguktól – a fideszes politikus erről pénteken beszélt az MTI-nek.

A titkosítástól az előzetesig

Pénzmosás és áfacsalás vádjával tartják előzetes letartóztatásban az Eclipse Informatikai Zrt. vezetőit. A cég mérlegéből is látni, hogy sok pénz áramlott ki.

Adócsaló Eclipse?

Szoros nemzetbiztonsági kapcsolatokkal rendelkező cégcsoport üzletelt kétkezi számlagyárosokkal – ez az Eclipse Zrt.-nél gyanított adócsalás lényege. A cég Pintér Sándortól sem áll távol, az ő megtámadása mögött fideszes belharcok állhatnak.
Találatok: [4]  Oldalak:   1