language

Helyek:

Csongrád megye highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [544]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Momentum: 10 tankerületi vezető kapott 2 millió fölötti jutalmat

A Momentum közérdekű adatigénylés után kapta meg a jutalomlistát.

A kenőpénzeket felrolnizták, és egy cukrászdában, névre szólóan osztották ki a szegedi vámosoknak

Tovább folytatódik annak a 49 volt pénzügyőrnek a pere Szegeden, akiket hivatali vesztegetés elfogadásával és más bűncselekményekkel vádolnak. A vádirat szerint a pénzügyőrök több mint 4356 esetben fogadtak el kenőpénzt, volt olyan, aki egy nap alatt 66 alkalommal korrumpálódott. Az ügyben korábban kilenc embert már elítélt a bíróság, több beosztott és egy őrnagy esetében született elsőfokú döntés, ami nem lett jogerős. Kedden tanúmeghallgatással folytatódott az ügy, ami más résztvevőkkel csütörtökön is napirenden volt, utóbbit azonban elnapolták.

Letartóztatásban marad a munkásszállóval elbukott polgármester

Február elején tartóztatták le az újszentiváni polgármestert, így a mostani hosszabbítással már egy évet kell ülnie. A nyomozás folytatódik.

Hétfőn elölről kezdődik a Simonka-per

Simonka György, a volt fideszes képviselő először két és fél éve állt bíróság elé. Perének tárgyalása október 17-én kezdődik újból.

Félmilliárdos csalás vagy szabályos beruházás volt a mórahalmi Mini Hungary Park megépítése?

A Szegedi Törvényszéken újabb tárgyalást tartottak a mórahalmi Mini Hungary Park félmilliárd forintos ügyéről. A fő kérdés, hogy valóban annyiba került-e a makettpark létrehozása, mint amennyi uniós és állami támogatást a pályázó és a kivitelező felvett rá, vagy pedig sokkal kevesebbet költöttek a beruházásra, és a vád szerinti költségvetési csalás megvalósult. A tárgyaláson a szakértői véleményeket elemezték.

Mobilvécére 69 ezer, a rendőrök étkezésére napi 3000 forintot költenek a határon

15 mobilvécére írt ki közbeszerzést 2021-ben a rendőrség. Most megtudtuk, hogy a 3 évre szóló 200 milliós keretszerződésből 15 hónap alatt 30,7 millió forintot költöttek. Ez napi 69 ezer forintnak felel meg, és vécénként 4600 forintot jelent. A határon szolgáló Csongrád-Csanád megyei rendőröknek a CBA szállítja a hidegélelmet, idén augusztusban 11 959 csomagot, átlagosan 3039 forintért.

Haveri cégnek ad zsíros megbízást Márki-Zay Péter

Miközben létszámleépítésekkel spórolnának meg százmillió forintot Hódmezővásárhelyen, Márki-Zay Péter polgármester a saját tanácsadójának ad 257 millió forintos megbízást a városháza felújítására.
Találatok: [544]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>