language

Kulcsszavak:

idegenforgalom highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [911]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Fidesz-közelbe került a fővárosi Vörösmarty téri karácsonyi vásár

A kormánypártok a főváros helyett a fideszes belvárosi önkormányzat tulajdonába adták a közteret, ezért lett új üzemeltetője az éppen ma megnyílt rendezvénynek.

Luxus golfhétvégékkel, uszodabérlettel és futópaddal korrumpáltak egy minisztériumi osztályvezetőt

Egy minisztérium főosztályvezetője is a vádlottak padjára ül majd, miután kenőpénzért és más ajándékokért cserébe segített állami támogatást intézni szállodatulajdonosnak, polgármesternek és uszoda vezetőnek – derül ki a Központi Nyomozó Főügyészség közleményéből.

Dömösön sem lesz panziója Száraz Istvánnak

Újabb csapás a fiatal vállalkozónak. Zebegény után Dömösön sem épít panziót Száraz István, hiába kaptak az érdekeltségébe tartozó cégek összesen 390 millió forint állami támogatást.

A Fertő tavi beruházás területét szilveszterig a kivitelező, utána az állam fogja őrizni

Szabó Rebeka, a Párbeszéd országgyűlési képviselője kérdezte meg, hogy mi a helyzet a fertőrákosi beruházással. Csepreghy Nándor, az Építési Minisztérium miniszterhelyettese válaszában azt közölte, hogy a projekt folytatásáról a „költségvetési helyzet normalizálódását követően” születhet döntés. Csepreghy válasza szerint a területet jelenleg a kivitelező, vagyis Mészáros Lőrinc egyik cége őrzi, ami várhatóan 2022. december 31-én vonul le a területről. Utána a minisztérium fog gondoskodni az őrzésről.

Száraz István túladna zebegényi szállodáján, aki több száz millió állami támogatást kapott a beruházásra

A NER-közeli vállalkozó pár éve a Kisfaludy-program keretében kapott 300 millió forintos támogatást az államtól egy hotel megépítésére a Dunakanyarban. A szálloda végül nem épült meg, a telket és a terveket pedig Száraz most már eladná, amit azzal indokol, hogy a mostani gazdasági helyzetben nagyon drága lenne a kivitelezés.

A válság elérte a NER-t: hiába a százmilliós állami támogatás, nem lesz szállodája Száraz Istvánnak Zebegényben

A NER-ben ügyesen mozgó vállalkozó érdekeltségébe tartozó cég pár éve 300 millió forint állami támogatásban részesült, hogy szállodát építsen a Dunakanyar szívében. Most ott tart, 420 millióért kezdték el eladásra kínálni az ingatlant. Száraz István a döntést a gazdasági helyzettel indokolta, de egyébként mostanra el is ment a kedve a beruházástól.

Tiborcz újabb szállodájának már üzemeltetője is van, de nem ez lesz a végső

Hamarosan elkészül a kormányfő vejének újabb szállodája, a működtetésére már meg is alakult a Dorothea Hotel Szállodaüzemeltető Zrt.

Értékes budapesti ingatlan jár körbe a NER-elitben

Tiborcz István volt Andrássy úti hotelének társtulajdonosa lett Rogán Antal ügyvéd ismerőse. Fintha-Nagy Ádám pesti belvárosi ingatlanbefektetőként lett ismert, korábban is üzletelt Tiborcz köreivel.

Fővárosi vizsgálóbizottság: Tarlós alatt az orosz lobbi alakította a 3-as metrókocsik beszerzését

A momentumos Havasi Gábor lapunknak arról beszélt, hogy a fővárosi jelentés az M3-as metró felújításáról már 90 százalékban kész van, hamarosan be is mutatják.
Találatok: [911]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>