language

Intézmények:

Budapest Főváros XV. Kerület Önkormányzata Rákospalota highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [7]  Oldalak:   1

A rezsim kedvezményezett építőcége orvosi rendelő helyett torzót hagyott maga után Rákospalotának

Úgyhogy a hónapos leállások miatt a kerület kitette a vizes vb egyik kedvenc építőcégét.

Közpénzen mérték meg az önkormányzatok, veszélyben van-e a Fidesz

Budapesti kerületek és vidéki nagyvárosok önkormányzatai végeztek az utóbbi években közvélemény-kutatásokat. Előfordult, hogy a megkötött szerződés tárgya városmarketing vagy turizmus volt, esetleg a médiafogyasztás szokásai, de a trükk az, hogy a címekkel ellentétben a kérdőívekkel sokkal inkább azt szerették volna kideríteni, milyen is a kormány és az ellenzék közötti aktuális erőviszony. A kutatási eredményeket nem hozták nyilvánosságra, de a hvg.hu megszerezte a dokumentumokat. A kerületek és a városok százmilliónál is többet költöttek erre

Csak nem akar összejönni a DK-s polgármester felfüggesztése

Hiába hívták össze a XV. kerületi képviselő-testület hétfői rendkívüli ülését, ismét nem sikerült a Fidesznek elérnie, hogy felfüggesszék Hajdu László DK-s polgármestert a tisztségéből. A Fidesz ugyanis a helyszínen visszavonta az erről szóló javaslatát, így szavazás sem volt - értesült az Index.

Ismét nekimegy Hajdunak a Fidesz

Rendkívüli képviselő-testületi ülést hívott össze Hajdu László hétfőre. A XV. kerületi önkormányzat három napirendi pontot tárgyal, az első és legfontosabb a DK-s polgármester személyét érintő döntések.

Fidesz-MSZP-Jobbik összefogással függesztenék fel a baloldali polgármestert

Fegyelmi eljárást kezdeményezett a Fidesz Hajdu László, Rákospalota DK-s polgármestere ellen. Az eset különlegessége, hogy az eljáráshoz néhány ellenzéki képviselőt is megnyertek, a helyi MSZP és a helyi Jobbik is támogatja az eljárást – értesült az Index.

77 millióért adnák el a 6000 nm-es telket: lakópark épül Rákospalota helyi védettségű épületének helyén

CímlapHivatalok77 millióért adnák el a 6 ezer négyzetméteres telket: lakópark épül Rákospalota helyi védettségű épületének helyén 77 millióért adnák el a 6 ezer négyzetméteres telket: lakópark épül Rákospalota helyi védettségű épületének helyén ittlakunk.hu 2017.05.09. k., 18.04 Oszd meg másokkal! Facebook Twitter Email A lakópark terve (fotó: ingatlan.net) Korábbi cikkek a témában: Lakóparkot terveznek az olajgyár helyére A képviselő-testület május eleji ülésén elfogadta a volt növényolajgyár területének szabályozási tervét, így elkezdődhet a lakópark építése. A területet tulajdonló cég ugyanis 950 lakásos lakóparkot álmodott ide, melyben kereskedelmi és szolgáltató-egységek is helyet kapnának. A terület magántulajdonban van, de van mellette egy 6 ezer négyzetméteres önkormányzati telekrész (lőtér), melyet mindössze 77 millió forintért adnának el az olajgyár jelenlegi tulajdonosainak. További probléma, hogy az olajgyár - eddig még le nem bontott - toronyépülete, az egykori siló helyi védelem alatt áll, illetve állt (3 épületet már korábban lebontottak).
Találatok: [7]  Oldalak:   1