Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Helyek:

Budapest highlight_off

Akták:

BKV buszbeszerzés highlight_off

BKV buszbeszerzés

BKV buszbeszerzés

A BKV által meghirdetett használtbusz-tender kapcsán először a Heti Válasz beszélt cikkében korrupcióról. A lap szerint a közbeszerzési eljárást kifejezetten egy pályázóra, az Alfa Busz Kft.-re írták ki, ahol a BKV vezérigazgatójának, Antal Attilának a fia is dolgozott. Az eredetileg érdeklődő négy beszállító közül a cég végül egyedüliként – a Volvo Hungáriával közösen – nyújtotta be ajánlatát 84 használt csuklós busz beszerzésére.

Találatok: [52]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6   >  >>

"Az ügyek mögött konspiráció volt" - Demszky Gábor főpolgármester a BKV-botrányokról

A hetek óta tartó BKV-botrányoknál a főpolgármester rendszerint azzal hárított, hogy neki csak általános politikai felelőssége van, a terület Hagyó Miklós felügyelete alá tartozik.

„Áttörtük a BKV-nál a hallgatás falát…”

Vitézy úgy véli, a főpolgármester-helyettes kinevezésével kezdődött a pénzszórás, Székely pedig minden vizsgálatot megakadályozott

BKV-botrányok AAM-től végkielégítésig

Hűtlen kezelés, közérdekű adatok eltitkolása, számítógépes rendszer elleni bűncselekmények - több BKV-botrány miatt vizsgálódik a rendőrség.

Gyengülhet több felső vezető pozíciója is a budapesti közlekedési cégnél

Bár papíron még mindig a betegállományban lévő Antal Attila a BKV vezérigazgatója, lehetséges utódjáról megindultak a találgatások. Úgy tudjuk, a vezérváltás több felső vezető pozíciójának meggyengülésével is jár a cégnél.

Felmentését kérte a BKV-vezér, egészségi állapotára és a családját ért támadásokra hivatkozva

Bennfentesek szerint azonban távozásának hétterében a fővárosi vezetők hatalmi harca húzódik meg, s ha Antal Attila nem kéri maga a felmentését, Demszky Gábor főpolgármester mozdította volna el a posztjáról.

Demszky segített lemondani a BKV-vezérnek

Ahogy az Index három héttel ezelőtt megjósolta, távozik Antall Attila. A BKV - posztját egészségi okokból most sem betöltő - vezérigazgatója szokatlan közleményben kérte felmentését.
Találatok: [52]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6   >  >>