language

Helyek:

Budapest highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [4200]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

A NAV bűnügyi nyomozói szálltak ki a józsefvárosi polgármesteri hivatalhoz

Pikó András Józsefváros jelenlegi polgármestere még az önkormányzat előző vezetésének bizonyos szerződései miatt tett feljelentést.

Nyomoz a NAV a káptalanfüredi tábor ügyében, ahol Pikó szerint több százmillióval nem tudnak elszámolni

A NAV bűnügyi nyomozói jártak szeptember 19-én kedden a józsefvárosi polgármesteri hivatalban – írja a kerület polgármestere, Pikó András a Facebookon. Beszámolója szerint büntetőeljárás indult költségvetési csalás és okirat-hamisítás gyanúja miatt, és most a vizsgálat lefolytatásához szükséges dokumentumokért jöttek a navosok.

Kocsis Máté idejéből származó józsefvárosi szerződést vizsgál a NAV

Tegnap a NAV bűnügyi nyomozói látogattak a józsefvárosi polgármesteri hivatalba – kezdi szerda délelőtti Facebook-posztját Pikó András kerületi polgármester. Az adóhatóság költségvetési csalás és okirat-hamisítás gyanúja miatt vizsgálódik, de nem a kerület ellenzéki vezetése, hanem Pikó fideszes elődje, Kocsis Máté jelenlegi fideszes parlamenti frakcióvezető idejéből származó ügy miatt.

Egyből leszedte a Fidesz a XVIII. kerületi emberét, aki pénzt ajánlott a Kétfarkú Kutya Párt jelöltjének

Szokatlanul szűkszavú közleményben jelentette be kedden a Fidesz, hogy Dr. Lévai István Zoltán, Budapest 15. számú Országgyűlési Egyéni Választókerületének elnöke lemondott a választókerületi elnöki tisztségéről, a Fidesz párttagságát pedig megszüntette.

Több csavar után Tiborcz visszatért föld alatti üzletéhez

Megint a kormányfő vejéé lett a pesti Belvárosban a Vörösmarty téri mélygarázs üzemeltetője.

A bezáratott soroksári iskola kiskorú veszélyeztetése és hivatali visszaélés miatt feljelentést tesz

A kedden bezáratott soroksári Qualitas Gimnázium kiskorú veszélyeztetése, hivatali visszaélés és más bűncselekmények gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen feljelentést tesz az illetékes Központi Nyomozó Főügyészségnél – áll az iskola szerdán kiadott közleményében.

Minden papsajt. Önkormányzati ingatlanok ingyenes átadása egyházaknak

Hódmezővásárhelyen rendőr nézte végig, hogy az ­önkormányzat egy lakatossal visszafoglal négy tan­termet az egyházi iskolától. Budapest II. kerületének kutyapárti képviselője Pannonhalmára utazott rábeszélni a bencéseket, ne vegyék már el az 1,6 milliárdos ingatlant. Abszurd helyzeteket szül az a törvénymódosítás, amely ingyen juttat ingatlanokat az egyházaknak.

Kipöckölik Pintér Sándor emberét és a Fidesz-kedvencet a reptér földi kiszolgálócégéből

A Gazdasági Versenyhivatalhoz (GVH) szeptember 11-én benyújtott összefonódás-bejelentés alapján a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren földi kiszolgálási tevékenységet végző cég majd' öt évvel ezelőtti állapota állhat vissza - legalábbis, ami a tulajdonosokat illeti. Mint az a GVH előtt lévő dokumentumból kiderül, a B+N Referencia Zrt. egyedüli közvetlen irányítást szerez az Airport Service Budapest Zrt. felett.

A NER kedvenc biztonsági cégei is drukkolhatnak, hogy az Orbán-kormány megvegye a repteret

A 3 millió forintos törzstőkével induló cég ügyvezetője Móró Lajos lett, aki már eddig is a két NER-es biztonsági társaság kötelékében dolgozott. Még 2020 nyarán jelentette be az Airport Service Budapest Zrt., hogy kézhez kapta a kiterjesztett földi kiszolgálási engedélyét, amely fővállalkozóként is feljogosítja a teljeskörű földi kiszolgálási tevékenységre a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Vagyis megjelent a NER a reptéri földi kiszolgálópiacon.

Jön a 17 milliárdos ítélet, legkésőbb januárban kasszához járulhat az e-jegy-ügy perének a győztese

Októberben várhatóan egy hetes tárgyalássorozat után hoz ítéletet a Nemzetközi Gazdasági Kamara (ICC) mellett működő választott bíróság a fővárosi elektronikus jegyrendszer bukása miatt indított perben – értesült lapunk. A döntéshozatalra 60 napja van a testületnek, így az ítélet még az idei évben megszületik. A Népszava ügyre rálátó forrása szerint nem várható sem további tárgyalási napok kitűzése, sem egyéb halasztó körülmény. Az ítélet elvben azonnal végrehajtható lesz, így a győztes fél már januárban a kasszához vonulhat, bezsebelve a bíróság által megítélt milliárdokat.
Találatok: [4200]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>