language

Helyek:

Budapest highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [4364]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Munkáslakásból a luxuslakásba – Így léptette le a színről a DK a volt momentumos polgármestert

Miután egy kicsi, földszinti munkáslakásból a kerület egyik legdrágább, újépítésű lakóparkjába költözött Újpest korábban momentumos polgármestere, egy hónappal később rájött, hogy őt mégsem annyira érdekli a kerületi politika, és már nem indul újra a választásokon. Helyette újdonsült pártjának, a DK-nak helyi alpolgármesterét, Trippon Norbertet indítja a baloldal június 9-én. Ha az időzítés (és a tény, hogy Déri éppen a DK-ba lépett át) gyanús lenne, akkor az is szemet szúrhat, hogy a két ingatlan között jelentős értékbeli különbség van. Itt lép színre a Trippon-matek: ha a kerület számlájáról rejtélyesen el is vándorol a pénz, valahol meg is jelenik. Mondjuk két ingatlan értékkülönbözetében. És persze mint mindig, most is ott vannak DK-s ügyvédek, akik a háttérben utasításra mozgatják a szálakat.

Hosszú börtönévek várhatnak a hídpénzbotrány baloldali haszonélvezőire

Budai Gyula hivatali vesztegetés gyanújával tett feljelentést, mert információi szerint a Lánchíd-felújításból „kiszivattyúzott” másfélmilliárd forint nagy része a Karácsony Gergely vezette Városházán landolhatott.

Úgy tűnik, mintha a zuglói önkormányzat fizetné Horváth Csaba kampányhirdetéseit, pedig nem

Több olvasónk jelezte, hogy valami nem stimmel Horváth Csaba facebookos hirdetései körül.

Az ideológiailag fontos tárgyakból képeznék a tanár szakosokat az NKE-n

Nem tudta maga alá gyűrni a tanárképzést a kormány, ezért kivételezett helyzetbe hozott „saját” egyetemén, a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen indíttatna ilyen szakot.

Minden iratot lefoglaltak a nyomozók az állammal milliárdos bizniszt kötött, majd fantomizálódott haveri cégek ügyében

Kiadná az Állami Egészségügyi Ellátó Központ jogutódja a két Fidesz-közeli vállalkozással kötött szerződésekhez kapcsolódó, eddig nem ismert iratokat, csak éppen mindet lefoglalták a nyomozók. A cégek összesen közel 5 milliárd forint értékben szerződtek túlárazottnak tűnő Covid-gyorstesztek szállítására az állammal, majd a százmilliós osztalékok kifizetése után fantomizálódtak.

Leesik a térképről. Önkormányzati ingatlanok állami kisajátítása a Józsefvárosban

Titokban készült a törvényjavaslat, amely tíz ingatlant vesz el a józsefvárosi önkormányzattól. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem terjeszkedése eddig a környék fejlődését szolgálta, de az újabb területszerzés egy rehabilitációnak tesz keresztbe. A helyi Fidesz Pikó András polgármesterre mutogat.

„Lupkovics nagyon fél” – Schadl György a későbbi utódjának is egyetemi vizsgát intézett volna

2021. június 6-án, nem sokkal dél előtt Schadl Györgyöt telefonon hívták. A vonal másik végén a Nemzeti Közszolgálati Egyetem egyik oktatója volt. Előbb közel négy percig magánjellegű dolgokról folyt a beszélgetés, majd a végrehajtói kar akkori elnöke témát váltott.
Találatok: [4364]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>