Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Budapesti Értéktőzsde Zrt. (BÉT) highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Mészáros a részvénypiacon

A tőzsde bevonásával is rendületlenül gyarapítja vagyonát a kormányfő közeli, újabban bankok felé tekingető barátja.

Mészáros Lőrinc befektetéseire nem vonatkoznak a gravitáció törvényei

A felcsúti gázszerelő a tőzsdén is tovább terjeszkedik. Amihez ebben a környezetben hozzáért az brutális áremelkedésbe kezdett. Ezek a társaságok piac fölött álló rendszerek – fogalmazott egy elemző.

A milliárdokat mozgató hazai spekulánsok aranynapjai: most a CIG Pannóniát tépik szét

Elképesztően mennek a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) a kisebb papírok. Vicces módon általában éppen azok, amelyeknél ezt valójában semmi nem indokolja. Most azonban a CIG Pannónia Életbiztosító úgy lódult meg, hogy nála bőven vannak fundamentális okok is.

Nincs határa az MNB-s álláshalmozásnak

Új felügyelőbizottsági tagot választott a Budapesti Értéktőzsde, és sajtóközleményük szerint egy neves szakembert sikerült megnyerniük a posztra. Kardkovács Kolosról van szó, aki számára nem ismeretlen feladat a gazdasági társaságok felügyelete, hiszen ez a negyedik felügyelőbizottsági tagsága: korábban a Magyar Nemzeti Bank alapítványai közül kettőnek fb-tagja, egynek fb-elnöke, egy továbbinak pedig kuratóriumi tagja volt.

A GVH jóváhagyta, hogy Matolcsy legyen a tőzsde ura

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) engedélyezte, hogy a Magyar Nemzeti Bank (MNB) közvetlen, egyedüli irányítást szerezzen a Budapesti Értéktőzsde Zrt. (BÉT) felett, és ezáltal közvetett egyedüli irányítójává váljon a KELER-csoportnak is – közölte a hivatal csütörtökön az MTI-vel.
Találatok: [7]  Oldalak:   1