Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Budapesti Operabarát Alapítvány highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [5]  Oldalak:   1

„Elszámoltatás” az Operaházban: Egeret szültek a hegyek

2008. október 23-án bál volt az Operaházban, 2015. április 30-án pedig a NAV már be is jelentette, hogy folytatólagosan és jelentős értékre elkövetett hűtlen kezelés gyanúsítottjaként hallgatta ki Vass Lajost, az Operaház korábbi főigazgatóját és gazdasági helyettesét amiatt, hogy a bál megszervezésére irányuló szerződés másfél millió forintos – kilenc másik, meg nem jelölt szerződés miatt pedig összesen tízmilliós – kárt okozott.

MagyarLeaks: Kehi-jelentés az Operaház korrupciógyanús ügyeiről

Több mint két éve tartó jogi procedúra során próbáltunk hozzájutni az Operaház átvilágításáról készített miniszteri biztosi jelentéshez.

Nyomozás az Operaháznál

Különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette és más bűncselekmény miatt folyik nyomozás a Magyar Állami Operaház korábbi gazdálkodásával kapcsolatban – tudta meg a Magyar Nemzet. A gyanú szerint több száz millió forint tűnhetett el a nemzeti dalszínház süllyesztőjében.

Százmilliók az Opera süllyesztőjében

Sikkasztás és hűtlen kezelés elkövetésének, illetve jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés kísérletének gyanúja miatt tett feljelentést a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal a Magyar Állami Operaház korábbi gazdálkodásával kapcsolatban – tudta meg a Magyar Nemzet.
Találatok: [5]  Oldalak:   1