Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Budapesti Temetkezési Intézet Rt. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [17]  Oldalak:   1 2   >  >>

Fidesz-közeli cég kampányol a budapesti temetkezési társaságnak a buszmegállókban

A Budapesti Temetkezési Intézet Zrt. 2011 óta reklámkampánnyal hívja fel a figyelmet a lejáró sírhelybérletek újraváltására – legutóbb csaknem 14 millió forint értékben. A kampány költsége azonban megspórolható lenne. A BTI ugyanis közszolgáltatói feladatai és jogszabályi kötelezettségeinek ellátása érdekében alig 19 ezer forintért beszerezhetné azon ügyfelek aktuális lakcímadatait, akiket címváltozás miatt nem tud postai úton elérni. Az olcsóbb és célzott megoldás helyett a kampány 9 éve része a BTI évi rendes kommunikációs beszerzéseinek, melyeket 2013-tól a Wise Advisory Group Kft. nyer meg. A legutóbbi, 2019-es beszerzés alkalmával a Wise egyetlen riválisa a saját neve helyett a későbbi győztes nevét írta a pályázati anyaga szerződéstervezetébe. A Wise Advisory Group megalakulása óta csak Fidesz-KDNP-s vezetésű önkormányzatok, illetve azok cégei által indított közbeszerzéseken nyert. A cég „piaci” ügyfelei is beszédesek: köztük volt már az Opus Global, a TV2 Csoport, a Konzum Private Equity, az Appennin Holding és a 4iG is.

Önkormányzati munkák: a verseny nélküli győztes

Hirdetmény nélküli tárgyalásos eljáráson nyert összesen 312 millió forint értékű megrendelést több fővárosi önkormányzati cégtől az Ambíció Építőipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. De a cég nemcsak a fővárosi vállalatok között közkedvelt, a kerületi önkormányzatok szerződő partnerei között is gyakorta felbukkan immáron több éve.

Jutalmak a fővárosi cégeknél

A csőd szélén táncoló fővárosi önkormányzat az idén – eddig – összesen 342 millió forintot fizetett ki a Budapesti Városüzemeltetési Központ (BVK) kötelékébe tartozó cégek alkalmazottainak prémium, ösztönzés és jutalom címén.

Az adóhatóság nyomoz a fővárosi temetkezési intézet ügyében

A Fővárosi Főügyészség a számvitel rendjének megsértése miatt is nyomozást rendelt el a Budapesti Temetkezési Intézet (BTI) Zrt. gazdálkodásával kapcsolatban - jelentette be Staudt Gábor, a Jobbik országgyűlési képviselője.

Jobbikos feljelentés a temetkezési intézetnél történtek miatt

Hűtlen kezelés, hanyag kezelés és hivatali visszaélés gyanújával feljelentést tett Staudt Gábor jobbikos országgyűlési képviselő csütörtökön a legfőbb ügyésznél a Budapesti Temetkezési Intézet Zrt.-nél történtek miatt. A Főpolgármesteri Hivatal közölte: az ügyben hónapok óta tart a nyomozás.

Nyomozás a temetkezési intézetnél

Elrendelték a nyomozást Budapesti Temetkezési Intézet ügyében a különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és más bűncselekmények gyanújával megtett jobbikos feljelentés nyomán, áll a párt közleményében.

Feljelentést tett a Budapesti Temetkezési Intézet

Feljelentést tett hétfőn a Budapesti Temetkezési Intézet Zrt. ismeretlen tettes ellen, különösen nagy értékre elkövetett hűtlen kezelés miatt a Budapesti Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Főosztályán a Csömöri Temetkezési Szolgálat Kft. megvásárlása miatt.

Koporsótender testre szabva

Rendkívüli ülésen tárgyalta tegnap a Budapesti Temetkezési Intézet felügyelő bizottsága a lapunkban feltárt ügyeket. A különös luxuskiadásokra és furcsa beszerzésekre a cég vezetése igyekezett magyarázatot adni, de alapjaiban nem cáfolták meg írásunkat. Időközben kiderült, a koporsóbeszerzések körül sem tiszta minden.

Vizsgálat és feljelentés temető-ügyben

Névtelen feljelentésnek nevezi a Fővárosi Önkormányzat azt a jókora, bizonyítékokkal ellátott szakmai anyagot, amelyben a Budapesti Temetkezési Intézet Zrt-nél történteket dokumentálja. Amint arról lapunkban beszámoltunk, luxuskiadások sorára, különös beszerzésekre és más visszásságokra derült fény a cégnél.
Találatok: [17]  Oldalak:   1 2   >  >>