language

Kulcsszavak:

bűnpártolás highlight_off
kémkedés highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [38]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>

A Kúria elé került a kémper

Felülvizsgálati kérelmet nyújtott be a Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség a Gyurcsány-kormány titkosszolgálati vezetőinek ügyé­ben, mert álláspontjuk szerint megkérdőjelezhető a tavaly szeptemberben hozott jogerős ítélet – értesült a Magyar Idők. A kérelmet a Legfőbb Ügyészség képviseli a Kúria előtt. A bíróság akár új eljárásra is kötelezheti a Fővárosi Ítélőtáblát, amely felmentette a vádlottat.

Alakul a szocialista börtönválogatott

Kémkedés, az ország nemzetbiztonsági érdekeinek veszélyeztetése, állami földterületekkel és az önkormányzati vagyonnal való visszaélések, békés demonstrálók megveretése, korrupció – büntetőjogi szempontból így írható le a Gyurcsány Ferenc vezette kormányok működése.

Laborc ismét vádlottként felel

Jövő hétfőn kezdődik a Laborc Sándor, a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) volt főigazgatója és egykori beosztottja elleni büntetőper a Fővárosi Törvényszék Katonai Tanácsán – erősítette meg lapunknak a Magyar Nemzet információit a törvényszék sajtóirodája.

Tárgyalják a Galambos-féle kémbotrányt

A vádirat ismertetésével, valamint a vádlottak egy részének meghallgatásával tegnap ténylegesen is megkezdődött a Debreceni Törvényszéken a kémbotrány tárgyalása. Az ügyben Galambos Lajost kémkedéssel, utódját, Laborc Sándort kémkedéssel kapcsolatban, hivatalos személy által elkövetett bűnpártolással, Szilvásy György egykori titokminisztert felbujtóként elkövetett kémkedéssel, míg az ügy egyetlen civil érintettjét, Püski Lászlót bűnsegédként elkövetett kémkedéssel vádolják.

Szilvásyék megakasztották a kémpert

Amint elkezdődött, rögtön véget is ért tegnap a kémügyként elhíresült történet első tárgyalása a Debreceni Törvényszéken, miután a vádlotti oldal elfogultsági kifogást nyújtott be az eljáró ügyésszel szemben – tájékoztatta lapunkat Figula Ildikó, a bíróság szóvivője.
Találatok: [38]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>