Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

CCA Adótanácsadó Menedzser Zrt. highlight_off

Akták:

Károly körúti ingatlan féláron highlight_off

Károly körúti ingatlan féláron

Károly körúti ingatlan féláron

A Blikk 2014 novemberében adta hírül, hogy a Classic Immo Kft. jóval a piaci ár alatt juthatott hozzá egy 212 négyzetméteres belvárosi ingatlanhoz. A károly körúti helyiséget az V. kerületi önkormányzat 2011 októberében adta bérbe a Komondor Holding Zrt. tulajdonában álló Classic Immo-nak - a Komondor Zrt. vezérigazgatója pedig Pápa Marianne, aki a sajtóhírek szerint a 11 év fegyházbüntetésre ítélt Portik Tamás élettársa.

Találatok: [3]  Oldalak:   1

Nem stimmel a matek a Belvárosban

„Tényszerűen rögzíthető, hogy a zrt. szakértője által elvégzett egyszerű szorzási művelet kivitelezése különleges szakértelmet nem igényelt” – állapította meg a Fővárosi Főügyészség, amikor nemrég az iratok tanulmányozása után nyomozást rendelt el a belvárosi ingatlanügyben.

Súlyos ügyészi kritika a belvárosi ingatlanügyben

Mint arról beszámoltunk, a Fővárosi Főügyészség különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés miatt nyomozást rendelt el a belvárosi ingatlanbotrány ügyében. A nyomozás elrendeléséről szóló, az Átlátszón nyilvánosságra hozott dokumentum tanúsága szerint az ügyészség indokolásában súlyos kritikát gyakorolt a nyomozást első körben megtagadó Nemzeti Nyomozó Iroda fölött.

Belvárosi mutyi: nem alaphangon tolta le az ügyész a zsarukat, itt a teljes határozat!

„A bérlet valójában formálisnak tűnik, amelynek egyetlen célja, jelenleg nem kizárhatóan kizárólag a vételárkedvezmény megszerzése lehetett” – egyebek mellett ilyen, s hasonló megállapításokat tett március végi határozatában a Fővárosi Főügyészség, amely nyomozásra utasította az eljárást korábban megtagadó Nemzeti Nyomozó Irodát a belvárosi ingatlanmutyi ügyében.
Találatok: [3]  Oldalak:   1