Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

CÉH Tervező highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [3]  Oldalak:   1

Közpénzmilliárdokat szórnak ki sporteseményekre olimpia nélkül is

Új koncot kapott a Fidesz gazdasági holdudvara, ami még a vizes világbajnokságnál is nagyobbnak ígérkezik, holott arra is elvertek legkevesebb 140 milliárdot. A 2023-as atlétikai vb és a szorosan hozzákapcsolódó Budapest Déli Városkapu Fejlesztés a többszörösét emésztheti fel.

Újabb 725 millió mérnök-tanácsadóra a kormány sportlétesítmény-fejlesztési beruházásához

A kormány grandiózus sportlétesítmény-fejlesztési programjában újabb eredményt hirdetett ki a Kiemelt Kormányzati Beruházások Központja Nonprofit Zrt. (KKBK). A tervezett evezősközpont és a diákváros beruházásához kerestek mérnöktanácsadót, és az egyetlen, a CÉH Tervező, Beruházó és Fejlesztő zRt.-től beérkező ajánlat nyert is. A minőség 60, a ár 40 százalékban döntött. És a CÉH a KKBK által becsült nettó 735 millió forint helyett nettó 725 millió forintért végzi majd el a munkát. Nekik kell ellátni a mérnök-tanácsadói-, tervellenőri-, költségellenőri- és fenntarthatósági feladatokat a beruházás előkészítésétől a kiviteli tervek elkészültéig.

Még egy kis pénzt elvitt a 16,5 milliárdos telekre álmodott atlétikai stadion

Ahogyan korábban a Magyar Nemzet cikke alapján beszámoltunk róla, sem a Nemzeti Vagyonkezelő Zrt., sem a minisztériumok nem voltak hajlandók elárulni a lapnak, hogy mi lesz a sorsa annak a Dunához közeli, 16,5 milliárd forintért vásárolt területnek, amit a tervezett 2024-es budapesti olimpia egyik fő helyszínének nézett ki a kormányzat.
Találatok: [3]  Oldalak:   1