language

Intézmények:

Cemi Kft. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [27]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Így működött a Hagyó-henger – ezt látták belülről az érintettek

Havonta kellett találkoznia Hagyó Miklóssal az FKF Zrt. volt vezérigazgatójának, és „nem volt tanácsos” ellentmondania az akkori főpolgármester-helyettesnek. Bielek Péternek a hvg.hu birtokába került tanúvallomásából kiderül: Hagyó Miklós és Mesterházy Ernő rendszeresen megmondta a cégvezetőnek, hogy a közbeszerzéseken kinek kell nyernie.

A városházi polip

A közelgő helyi választások ismét a Fővárosi Önkormányzathoz tartozó cégek elmúlt négy évének közpénz-dézsmálási ügyeire terelik a közfigyelmet. Magánbeszélgetések, informális kapcsolatok révén kapták a politikai utasításokat a félelemben tartott és megfelelni vágyó cégvezetők, hivatalnokok.

Egymilliárdnyi gyanús BKV-szerződés

Meghaladja a 862 millió forintot az az összeg, amit a BKV 43 olyan cégnek fizetett ki, melyeket a most zárult, csaknem tíz hónapon át tartó belső vizsgálat nyomán a rendőrségen jelentett fel - tudtuk meg.

A Főtáv-vezér lekapcsolásának háttere

Egy cégvásárlás miatt került előzetes letartóztatásba a Főtáv vezérigazgatója, jóllehet a vitatott ügylet vizsgálatát előzőleg ő maga kérte az ügyészségtől.

A CEMI nem tud a vizsgált szerződésekről

A BKV-botránnyal és a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. irányított közbeszerzései kapcsán hírbe hozott CEMI Kft. ügyvezetője tegnapi sajtótájékoztatóján kiemelte: nem tudnak arról, hogy a BKV-val kötött szerződéseiket vizsgálná a rendőrség.

Milliárdos spórolással védekezik a BKV-s gyanúba keveredett tanácsadó cég

Munkája eredményességének bizonygatásával védekezett a rá terelődött gyanú ellen kedden a CEMI Kft. nevű tanácsadó cég, amely a BKV-nak, a Fővárosi Közterület-fenntartónak (FKF) és a Főtávnak is dolgozott az elmúlt néhány évben.

Kitálalt a Hagyóhoz kötött tanácsadó cég

Kifakadt a BKV-s és FKF-es szerződései miatt hírbe hozott CEMI Kft. ügyvezetője és értetlenségét fejezte ki annak kapcsán, hogy versenytársai kevesebb támadást kaptak a sajtótól.

Rendőrség által vizsgált cégek a Főtávnál is

Jelenleg is a Főtávnak dolgozik az a Cemi Kft., amelynek BKV-s szerződéseivel kapcsolatban a BRFK nyomozást folytat – adta hírül az Index.

Vallott, megfenyegették

Nincs takargatnivalóm semmilyen ügyben. Remélem, hogy csak tanúként és nem gyanúsítottként hallgatnak majd ki a rendőrök – nyilatkozta a Hír TV Célpont című műsorának Bielek Péter, a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. vezérigazgatója. Most csupán azért vállalta a nyilvánosságot, mert rendőrségi vallomásának kiszivárgása után őt és a családját is megfenyegették.
Találatok: [27]  Oldalak:   1 2 3   >  >>