Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

CET-Budapest highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [65]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7   >  >>

Bálna: pótmagánvád jöhet?

A Legfőbb Ügyészség elutasította a fővárosi önkormányzat panaszát a Bálna-ügyben – közölte lapunk kérdésére Simon Richárd, a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) helyettes szóvivője.

A Bálna elnyelt 4 millió eurót

A Duna parti Bálna november elején nyílt meg, a körülötte lévő bonyodalmaknak azonban még nincs vége. Olyan egyszerű beruházásnak indult, mint egy faék, majd üzleti szappanoperába torkollott. Veszekedés, pereskedés, egymásra mutogatás, mutyigyanú és offshore-ozás közben 6 év alatt 4 millió euró valahova eltűnt a rendszerből.

55 milliárd forint közbeszerzés nélkül, nemzetbiztonsági indokkal

56 millió forint polgárőr igazolványok készítésére - ez csak egy tétel a közbeszerzés alól nemzetbiztonsági okokra hivatkozva kivont közpénz-költések listáján, ahol a végösszeg 55 milliárd forintra rúg a 2010-es kormányváltás óta.

A főváros peren kívüli alkut ajánlott

Bár júniusra már ítéletet vártak, a tavaly indított CET-per csak szeptemberben folytatódik a Pécsi Törvényszéken. A tét nagy: 7,5 milliárd forint. Ennyit ítélt meg ugyanis a bíróság első fokon nem jogerősen az MKB-nak. Ha a másodfok helybenhagyja a korábbi döntést, amely így jogerőre emelkedne, a fővárosi önkormányzatnak nyolc napon belül utalnia kellene az összeget.

Folytatódik a CET-beruházás pere

A Central European Time (CET) - beruházás ügyében folyó perben kiderülhet, hogy Budapest korábbi vezetése egy offshore cég adósságáért vállalt felelősséget - írja tegnapi közleményében a Fővárosi Önkormányzat. A hivatal a Népszabadság tegnapi számában megjelent cikkre reagált, miszerint a főváros benyújtotta fellebbezését a bankgaranciáról szóló CET-ügyben a Pécsi Törvényszék múlt heti ítéletével kapcsolatban.
Találatok: [65]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7   >  >>