language

Intézmények:

CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [36]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>

A főváros nem kér a milliárdokból, Mészáros Lőrincék maradhatnak a budapesti reklámpiac urai

Több pert is elvesztett a Fővárosi Önkormányzat, mert vonakodik átengedni közterületeit hirdetési célokra. Miközben a városvezetés látképi és üzemeltetési szempontokra hivatkozik, magatartásával kormányközeli érdekeltségeknek hajtja a legnagyobb hasznot.

Folytatódhat a kormány "nemzetstratégiai" nyomulása: az új célpont a biztosítási piac

Ha piaci logika alapján nem megy, a bankoknál bevált technikákkal próbálja a külföldi szereplők egy részének kiszorításával nemzeti kézbe venni a kormány a biztosítási piac felét.

Nagy állami halat fogott ki Mészáros Lőrinc biztosítója

A leggazdagabb magyar résztulajdonában lévő CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. részére szolgáltat csoportos élet- és balesetbiztosítást, évente több mint 300 millió forintért.

Mészárosék bankjával üzletel az MNB-elnök fia

Matolcsy Ádám tavasszal alapított cégének felét adta el az MNB által felügyelt MKB Bank Nyrt.-nek.

A Bankholdingból mazsoláznak Mészáros Lőrinc biztosítási érdekeltségei

A felcsúti milliárdos cégeinek az a biztosításiszerződés-állomány kell, amely a Budapest Bank és a BNP Paribas-csoport együttműködésében jött létre.

A CIG Pannónia Életbiztosító kifizeti a teljes nyereségét osztalékként

A CIG 320 forint körüli aktuális tőzsdei árára vetítve ez 5 százalék feletti osztalékhozam. Az osztalék nagyobbik része, az 54 millió darab részvénnyel rendelkező Hungarikum Biztosítási Alkuszra (Mészáros Lőrinc és Keszthelyi Erik érdekeltségéhez) jut. A CIG nemrégiben azt közölte, hogy 80 milliós megbízást nyert el a Groupama társaként a Miniszterelnöki Kormányiroda központi gyermekbiztosítási tenderén.

Beteszi a lábát a CIG Pannónia a bankholdingos bankok fiókjaiba

Stratégiai megállapodást kötöttek egymással a CIG Pannónia Csoport és a Magyar Bankholding bankjai. A biztosító szolgáltatásai az összes érintett bank fiókjaiban elérhetők lesznek.

"Másoknak sokba kerül a terjeszkedés a biztosítási piacon, Mészárosnak egy telefonba"

Az elmúlt nagyjából nyolc évben megszokhatta a konkurencia, hogy a magyar piacon már ebben az üzletágban sincs érdemi verseny.
Találatok: [36]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>