language

Intézmények:

Cigány Kisebbségi Önkormányzat highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [19]  Oldalak:   1 2   >  >>

Szegedi ítélőtábla: az elkövetők csaltak, de nem bűnözők, csak a lehetőséget látták

Egy év tíz hónap és öt év közötti szabadságvesztést kaptak annak a társaságnak az irányítóit, akik több száz millió forint értékben károsították meg az Osztrák Megbékélési Alapot. A bíróság szerint az alperesek nem bűnözők, csak "meglátták a lehetőséget" az ügyben.

Roma vezetők vágták ki az erdőt

Eddig csak az úgynevezett „megélhetési tolvajok” irtották országszerte erdeinket, de a Heol.hu arról számolt be, hogy Hevesen a kisebbségi önkormányzat tagjai termelték ki illegálisan a fát. A roma képviselet helyi vezetői, visszaélve a város polgármesterének felajánlásával, három fa helyett egy egész erdősávot vágtak ki, amiért a cigány önkormányzat elnöke első fokon egy év börtönbüntetést kapott.

Romaösztöndíj nem csak romáknak - Macika segít

A Magyarországi Cigányokért Közalapítvány kizárólag cigány tanulóknak kiírt tanulmányi ösztöndíj-pályázatán a jelek szerint nem romák is nyertek.

Csalás járadékért: az értelmi fogyatékosok faluja

Nyírmihálydiban feltűnően sokan részesülnek rokkantsági járadékban. A rendőrségi vizsgálat során kiderült: többen vélhetően megtévesztették a járadék jogosultságáról döntő orvos szakértői bizottságot.

Papp László Tamás: Magyar és roma politikusbűnözés

A politikai korrektség bűvkörében élők nem tudnak szembenézni a valósággal. Hogy nemcsak az etnikai többség politikusi derékhadának bizonyos, szemmel is kitűnően látható hányadát jellemzi a kenőpénz elfogadása (vagy az illegális pártfinanszírozási baksisrendszer cinkos tolerálása), az uniós milliárdok lenyúlásának felettük lebegő gyanúja. Hanem a cigány közéleti elit egy részét is átitatta a korrupció.

Tömeges csalás a roma kárpótlással - politikusok is a vádlottak padján

A Győr-Moson-Sopron Megyei Bíróságon november végén kezdődött meg annak a büntetőpernek a tárgyalássorozata, amelyben 26 vádlottat azzal gyanúsítanak: kényszermunka-kárpótlás címén 204 milliós kárt okoztak az Osztrák Megbékélési Alapnak.
Találatok: [19]  Oldalak:   1 2   >  >>