Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Cigányság Foglalkoztatásáért Kht. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Trükkök sora tarkítja Kolompár büntetőügyét

Többszörösen is érintett Kolompár Orbán roma vezető abban a vád szerint 145 millió forintos pályázati visszaélésben, amelyért hamarosan bíróság elé kell állnia. Az Országos Cigány Önkormányzat elnöke nemcsak pályázott a később eltűnt pénzre, hanem az ügyészség szerint saját cége által kibocsátott fiktív számlákkal próbált trükközni.

145 millió jogtalan megszerzésével vádolják Kolompárékat

Jogosulatlanul vett fel több mint 145 millió forintot Kolompár Orbán és öt társa olyan foglalkoztatási pályázatokon, amelyeknek a célja eredetileg a hátrányos helyzetűek munkához juttatása lett volna.

Végrehajtás Kolompár civil szervezetei ellen

Nem elég, hogy súlyos korrupciós bűncselekménnyel vádolják Kolompár Orbánt, a bukás szélére sodródott cigány vezető két civil szervezete ellen még végrehajtási eljárást is elrendelt az adóhatóság, miután jelentős tartozást halmoztak föl.

Korrupció: Kolompár újabb 140 millióval nem tud elszámolni + videó

Újabb büntetőeljárás indult négy roma érdekképviselet ellen Bács-Kiskun megyében. Az egyik vezetője Kolompár Orbán, az Országos Cigány Önkormányzat elnöke.

Kolompár tagadja a sikkasztást

Az atv.hu értesülése szerint "szabálytalansági eljárást" folytat a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) elnöke, Kolompár Orbán szervezete, illetve partnerszervezetei által 2005-ben megnyert 255 millió forintos pályázati forrás sorsával kapcsolatban.
Találatok: [5]  Oldalak:   1