language

Lapok:

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [25]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

​Lehet, hogy élete hibáját követte el Habony Árpád?

Vagy a kormány legfontosabb agytrösztje – mármint a Századvég – hülyült meg teljesen, vagy óriás dezinformációs manőver folyik éppen a magyar–amerikai kitiltási botrányban.

​A Vénusz étolaj amerikai gyártója miatt áll a bál?

Az Index úgy tudja, a beutazási botrány mögött a Bunge amerikai céget ért korrupciós ajánlat áll. Állítólag azt mondták nekik, csalhatnak áfát, ha tejelnek, a NAV félre fog nézni.

​"Nincs okunk viccelni"

Hat kormányzati vagy ahhoz közeli figurát érint a beutazási tilalom. Amerika azért most lépett, mert a magyar korrupció trendje annyira negatív, hogy ha így folytatódna, lehetetlenné válhatna szövetségben maradnunk. Erről André Goodfriend amerikai ügyvivő beszélt hétfőn.

​Hogy is állunk akkor a kitiltási botránnyal?

Ma több fontos fejlemény is történt a korrupció miatt Amerikából kiutasított magyar kormányzati figurák ügyében, folyik a sunyítás és a taktikázás.

​A hatalom a Tilos Rádiót kóstolgatja

Kizárták a Tilos a frekvenciapályázatból, nevetséges indokkal. Nagyon úgy néz ki, szándékos kóstolgatásból, hogy teszteljék, mekkora lesz a felháborodás. Ha a konkurens Gazdasági Rádió nyer, és a tendert nem érvénytelenítik, akkor január elején rendes adóként megszűnik a Tilos.

​Vida NAV-elnököt és Habonyt is kitiltották Amerikából

Korrupcióból húzhattak hasznot a kitiltottak, jelezte az amerikai nagykövetség. Ez a kemény, nem Obama ledorongoló beszéde.
Találatok: [25]  Oldalak:   1 2 3   >  >>