Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Akták:

CO2 kvótabiznisz highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [21]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Transparency International: Évi ötvenezermilliárd forintos korrupcióval jár a klímaváltozás

A klímaváltozás korrupciós kockázataira figyelmeztet a Transparency International legújabb jelentése, mely szerint évente 50 000 milliárd forintnyi befektetés áramlik ellenőrizetlen piacokon keresztül az éghajlatváltozás enyhítésére világszerte. A szervezet szerint gondot jelent a lobbierők megosztottsága is.

Olcsó repülőjegyekkel védik Fellegiék a klímautakat

A lehető legolcsóbb repülőjegyekkel utaztak és a legolcsóbb szállásokat választották a kínai és a mexikói klímakonferenciára utazó magyar delegáció tagjai - írta hétfői közleményében a feljesztési minisztérium. A tárca azokra az MSZP-s állításokra reagált, amely szerint a delegáció tagjai luxusutazásokon vettek részt.

Top 10 szén-dioxidos csalás – zöld üzlet, fekete milliárdok

A szén-dioxid-kibocsátás megfékezésére kezdett nagy nemzetközi programokról az emberek csupa jót gondolhatnak. Közéjük tartoznak azok a csalók is, akik hatalmas üzletet látnak a kvótakereskedelmi szabályok kijátszásában. A Föld Barátai (Friends of the Earth) környezetvédő szervezet összegyűjtötte a zöld köntösbe bújtatott legveszélyesebb csalárdságokat.

Nem támogatják az újabb kvótaeladást

A nemzetközi botrány ellenére újabb szén-dioxid-kvótákat adna el a közeljövőben a környezetvédelmi tárca. Vételi ajánlat érkezett hatmillió tonnányi magyar hagyományos kiotói szén-dioxid- kvótára, amelyből hazánknak tizenkétmilliárd forint bevétele származhat – jelentette be Molnár József, a zöldtárca kabinetfőnöke.
Találatok: [21]  Oldalak:   1 2 3   >  >>