Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Akták:

Combino villamosok beszerzése highlight_off

Combino villamosok beszerzése

Combino villamosok beszerzése

A Siemens AG háza táján 2005 végén robbant ki az egyik legnagyobb német korrupciós botrány. Ennek kapcsán a magyar adóhatóság félmilliárd forint befizetésére kötelezte a Siemens hazai leányvállalatát adóhiány, késedelmi kamat és bírság címén, mivel az adóalap csökkentésének szándékával 800 millió forintot utalt át szakértői tanácsadásért hajléktalanok tulajdonában lévő fantomcégeknek.

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [13]  Oldalak:   1 2   >  >>

Bliccelőkutatás és kismamareklám: ismerje meg a BKV gyanús szerződéseit!

Nem létező kisfilm 8 millióért, gyanúsan elszámolt sajtópályázat 14 millióért, egynapos rendezvény 23 millió forintból: a BKV kiszivárgott belső jelentése szerint ilyen ügyek miatt tett feljelentést pénteken a közlekedési vállalat a rendőrségen.

'Mesterházy Ernő nem ok, hanem következmény'

Mesterházy Ernő Demszky bizalmasaként már a Combino-tender körül is kavart – állítja Atkári János, volt gazdasági főpolgármester-helyettes.

Növekvő árbevétel, csökkenő nyereség, milliárdos korrupciógyanú

Szentkuti László, a Siemens Zrt. elnök-vezérigazgatója kifejtette: nagy valószínűséggel Magyarországon is fizetett korrupciós pénzeket a Siemens és vélhetően nemcsak egy politikai oldalnak, hanem több állami és nem állami szervezetnek is.
Találatok: [13]  Oldalak:   1 2   >  >>