Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Complán Stúdió Kft. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Felmentést kértek a per vádlottjai

Végéhez érkezett az erzsébetvárosi ingatlancsalási per, amelyben az ítélethirdetés előtti utolsó tárgyaláson a vádlottak az utolsó szó jogán beszélhettek.

„Azért becslés a becslés, mert becslés”

A vád és a védelem egyaránt találhat fogódzót az ingatlanforgalmi szakértői véleményben – ez lehet a summázata a Hunvald-perben kirendelt független igazságügyi szakértő véleményének. Turán Zsoltot kedden hallgatták meg a Fővárosi Bíróságon.

Újabb SZDSZ-es a rács mögött

Kardos Péter szabad demokrata önkormányzati képviselőt is őrizetbe vette a Központi Nyomozó Főügyészség, így már kilenc gyanúsítottja van az erzsébetvárosi ingatlanpanamának.

Erzsébetvárosi panama

Hivatalosan meg nem erősített hírek szerint vádalkuknak tulajdonítható, hogy egy feljelentést követően a Központi Nyomozó Főügyészség különösen nagy kárt okozó, üzletszerűen elkövetett csalással és más bűncselekményekkel gyanúsítja Nagy György vállalkozót és Gál Györgyöt.

SZDSZ-es üzletmenet

Miközben a Központi Nyomozó Főügyészség megszüntette Nagy György vállalkozó előzetes letartóztatását, újabb őrizetbe vételre lehet számítani az erzsébetvárosi ingatlanügyben.

SZDSZ-es szabad rablás

Az évszázad ingatlanpanamája: különösen nagy kárt okozó, üzletszerűen, társtettesként elkövetett csalás bűntette és más bűncselekmények gyanúja miatt vette őrizetbe a Központi Nyomozó Főügyészség Gál Györgyöt, az SZDSZ VII. kerületi frakcióvezetőjét, az erzsébetvárosi önkormányzat gazdasági bizottságának elnökét – közölte a főügyészség szóvivője, Fazekas Géza.
Találatok: [6]  Oldalak:   1