language

Kulcsszavak:

covid-19 highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [318]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Minden iratot lefoglaltak a nyomozók az állammal milliárdos bizniszt kötött, majd fantomizálódott haveri cégek ügyében

Kiadná az Állami Egészségügyi Ellátó Központ jogutódja a két Fidesz-közeli vállalkozással kötött szerződésekhez kapcsolódó, eddig nem ismert iratokat, csak éppen mindet lefoglalták a nyomozók. A cégek összesen közel 5 milliárd forint értékben szerződtek túlárazottnak tűnő Covid-gyorstesztek szállítására az állammal, majd a százmilliós osztalékok kifizetése után fantomizálódtak.

Befejeződött a nyomozás a hamis védettségi igazolásokat kiállító orvos ügyében, a rendőrség vádemelést javasol

Befejeződött a nyomozás a hamis Covid-igazolásokat kiállító fővárosi háziorvos és társai ügyében, a nőt 40 rendbeli vesztegetés elfogadásával, valamint felbujtóként 36 rendbeli védettségi igazolással való visszaéléssel gyanúsítják – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-vel.

Elutasították a DK feljelentését a túlárazott kínai lélegeztetőgépek ügyében

Elutasította a Demokratikus Koalíció (DK) feljelentését a túlárazott kínai lélegeztetőgépek ügyében a Nemzeti Nyomozóiroda. A párt hűtlen kezelés gyanúja miatt fordult a nyomozóirodához, miután a Telex cikkéből kiderült, hogy több mint 4 milliárd forint előleget fizetett ki az Orbán-kormány 749 darab kínai lélegeztetőgépért, amelyeket azóta töredékáron próbál elárverezni a Külgazdasági és Külügyminisztérium.

Világbajnok indokkal utasították el a nyomozást a használhatatlan kínai lélegeztetőgépe ügyében

Elutasította a Nemzeti Nyomozóiroda a Demokratikus Koalíció feljelentését, amelyet hűtlen kezelés gyanújával tettek, miután kiderült: több mint 4 milliárd forint előleget fizetett ki az Orbán-kormány 749 darab kínai lélegeztetőgépért, amelyeket most töredékáron, lényegében fillérekért próbál elárverezni a Külgazdasági és Külügyminisztérium – közölte a párt. Mint azt Varga Zoltán pénteki online sajtótájékoztatóján elmondta, a rendőrség azzal a nevetséges indokkal utasította el a nyomozás megindítását, hogy a lélegeztetőgépek elárverezése arra utal, hogy „a minisztérium a közpénzzel felelősen gazdálkodik”.

Rendőrvicc: a kormány felelős gazdálkodását mutatja, hogy fillérekért árverezi el a milliárdokért vett lélegeztetőgépeket

Elutasította a Nemzeti Nyomozóiroda a Demokratikus Koalíció feljelentését, amelyet hűtlen kezelés gyanújával tettek. Több mint 4 milliárd forint előleget fizetett ki az Orbán-kormány 749 darab kínai lélegeztetőgépért, amelyeket most töredékáron, lényegében fillérekért próbál elárverezni a Külügyminisztérium - olvasható a párt közleményében.

Közbelépett az ügyészség: mégis nyomozni kell az államtól milliárdokat szakító haveri cég miatt

A rendőrség korábban visszadobta a feljelentést, de az ügyészség ezt felülbírálva nyomozást rendelt el a Covid-tesztek milliárdos állami megrendelésén magát degeszre kereső, fideszes kötődésű cég fantomizálódása miatt. A bizniszben érintett másik, szintén haveri kötődésű cég is így igyekezett eltűnni, abban az ügyben a NAV már nyomoz.

Nem kellettek senkinek az árverésre bocsátott lélegeztetőgépek

Hétfőn lezárult az árverés azokért a kínai lélegeztetőgépekért, amelyeket eredetileg darabonként több mint 10 millió forintért vett a kormány a koronavírus-járvány alatt.

Szijjártó gyakornokának cége közpénzmilliárdokat szakított majd, fantomizálódott - a NAV most nyomoz

A NAV szerint gyanús lehet, hogy a ferencvárosi parkolóbotrányban is érintett tulajdonos a 3,15 milliárdos állami Covid-teszt beszerzést elnyerő cégét egy 19 éves borsodi fiatalnak adta el, majd miután az osztalékot is megkapta belőle, felszámolták a vállalkozást.
Találatok: [318]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>