Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Csabai Lászlóné highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Egy mintaszerű környezetvédelmi projekt – csődben az észak-magyarországi hulladékgazdálkodási program

A 2006-ban indult észak-magyarországi hulladékgazdálkodási régiós program a teljes csőd küszöbén áll. A begyűjtött szelektív hulladék 95 százaléka a lerakókban végzi, a hulladékkezelő cég számláját már a NAV inkasszálja, a tulajdonos önkormányzatok társulásának bankszámlájáról pedig a projekt önrészét finanszírozó bank veszi le a pénzt. Pedig a 34 milliárdos nagy bizniszt teljes politikai egyetértés övezte – igaz, talán nem a szakmai szempontok tekintetében.

A nagy nemzeti 'Ki lop többet?' vetélkedő

Bizonyítást sem igénylő evidencia, hogy az MSZP velejéig korrupt párt - Szabó Zoltán szocialista politikus szerint legalábbis ezt igyekszik sugallni a Fidesz.

A szocialisták félmilliárdos "reklám-bulija" nyíregyházán - A Fidesz a "fű alatti" szerződésről

A szabolcsi megyeszékhely hétfői önkormányzati testületi ülésén, a 'két közgyűlés között történtek' napirendi pontnál felszólalásában Dr. Vinnai Győző a Fidesz MPSZ-KDNP városi frakcióvezetője bemutatta a közgyűlésnek azt a szerződést, mely a város tulajdonában lévő Városkép Kht. és egy budapesti székhelyű reklámcég között köttetett, 10 év időtartamra, 500 millió forint értékben - közölte a Fidesz helyi szervezete.

Közbeszerzés nélkül, titokban átjátszott reklámfelületek

Közbeszerzés nélkül, titokban adta át tíz évre Nyíregyháza összes közterületi reklámhelyét egy baloldali kötődésű vállalkozásnak a város médiacége. – A félmilliárdos szerződés törvényellenes, követeljük annak felfüggesztését – jelentette ki lapunknak Vinnai Győző, a nyíregyházi közgyűlés ellenzéki frakcióvezetője.

Az erkölcsi mércét felülírja a politikai érdek - Téma: Politikusi ingatlanbotrányok Magyarországon

Nincs objektív erkölcsi mérce, a tábormentalitás felülírja az erkölcsöt. Összefoglaló az elmúlt évek politikusi ingatlanbotrányairól.
Találatok: [7]  Oldalak:   1