Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Csáky Bernadett highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Szilvásy apósától vásárolták a festményeket

Öt olajfestményt vett Szilvásy György apósától, Csáky Lajos festőművésztől a BMSK Beruházási, Műszaki Fejlesztési, Sportüzemeltetési és Közbeszerzési Zrt. A 10 millió forintra taksált kollekció azóta a Magyar Sport Háza tanácstermének falát díszíti. A BMSK vezérigazgatói posztján éppen néhány hete hosszabbította meg Szilvásy előterjesztésére öt évre Hajdu Endre megbízatását a Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács.

Csontváz a Miniszterelnöki Hivatal szekrényeiben: nyomoz a rendőrség

Január 4-e óta nyomoz a rendőrség az Erzsébet téri Design Terminál ügyében. A beruházást lebonyolító Központi Szolgáltatási Főigazgatóság két vezetője pedig távozott tisztségéből.

Mennyit keres új munkahelyén Szilvásy? Az állami vállalat titkolja

Szilvásy György a korábbi főigazgatói munkakört betöltő munkavállalóval azonos munkaszerződési feltételekkel és juttatásokkal áll alkalmazásban a Magyar Nemzeti Vagyonkezelőnél - ilyen szűkszavúan reagált az MNV a Fidesz felszólítására, hogy hozza nyilvánosságra az egykori titokminiszter fizetését.

Fidesz: ne legyen Szilvásy feleségéből államtitkár

A Fidesz felszólítja a pénzügyminisztert, hogy vonja vissza Szilvásy György feleségének, Csáky Bernadettnek a jelölését a pénzügyi tárca szakállamtitkári posztjára - mondta a Fidesz frakcióigazgatója sajtótájékoztatóján. Csáky Bernadett egy szakmai karrier állomásaként lett a pénzügyi tárca szakállamtitkára – reagált Daróczi.
Találatok: [5]  Oldalak:   1