Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Kulcsszavak:

csalás highlight_off

Személyek:

Kormos Lajos highlight_off
Találatok: [24]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Másfél év a felmentett Hunvaldnak

Felmentették a maffia-bűncselekmény és az ingatlanpanama vádja alól Hunvald György korábbi erzsébetvárosi polgármestert. A Fővárosi Törvényszék első fokon ugyanakkor más vádak miatt 1,5 év börtönre ítélte a volt MSZP-s politikust, aki fellebbezett és felmentésre számít, mert ártatlannak vallja magát. A már 31 hónapot előzetesben töltött Hunvald szabadon távozott, ám az ügy elsőrendű vádlottját, Gál Györgyöt ismét bilincsbe verték és előzetesbe helyezték, mert ő 8 év 6 hónap börtönt kapott.

Szigorú ítéletet vár az ügyész

Középmértéket, tehát tizenkét és fél évet meghaladó börtönbüntetést kért az ügyész a VII. kerületi ingatlancsalási perben Hunvald Györgyre, Gál Györgyre és a panamát segítő értékbecslőre.

Saját prédának nézték a közvagyont

Befejeződött a bizonyítási eljárás az úgynevezett Hunvald-ügyben, s szerdán az ügyész vádbeszédével megkezdődtek a perbeszédek is a Fővárosi Törvényszék előtt. Februárban megszülethet az elsőfokú ítélet az évtized ingatlancsalási ügyében, amelynek a tétje az, hogy megáll-e a bűnszervezet vádja, amelyért annak tagjait húsz év börtönbüntetéssel is sújthatják.

„Azért becslés a becslés, mert becslés”

A vád és a védelem egyaránt találhat fogódzót az ingatlanforgalmi szakértői véleményben – ez lehet a summázata a Hunvald-perben kirendelt független igazságügyi szakértő véleményének. Turán Zsoltot kedden hallgatták meg a Fővárosi Bíróságon.

Hunvald csak annyit mondott: emberek vagyunk, hibákat vétünk

Befejezte vallomását a sok százmilliós ingatlanpanamák és más bűncselekmények miatt indult Hunvald-ügyben megvádolt ingatlan-értékbecslő a Fővárosi Bíróságon csütörtökön.

„Sem a sógora, sem pedig a sógornője nem vagyok Gál Györgynek”

Több órán át, részletes vallomásban tagadta bűnösségét a Hunvald-ügy több száz milliós önkormányzati ingatlanpanamákkal kapcsolatos részében megvádolt értékbecslő a Fővárosi Bíróságon kedden.

Több órán át tagadott a Hunvald-ügy értékbecslője

A vád szerint a hamis értékbecslésekkel félrevezetett erzsébetvárosi képviselő-testület megszavazta a versenyeztetés nélkül, jóval a piaci ár alatt történő értékesítéseket.

Tagadott – több órán át hallgatták ki a Hunvald-ügy vádlottját

Több órán át, részletes vallomásban tagadta bűnösségét a Hunvald-ügy több százmilliós önkormányzati ingatlanpanamákkal kapcsolatos részében megvádolt értékbecslő a Fővárosi Bíróságon kedden.
Találatok: [24]  Oldalak:   1 2 3   >  >>